ÎNCHIS VândUT - Vând un cauciuc patrat Donic BlueFire M2 roșu, gros. 2.0

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

CLAUDIA-TTT

senior
- Cauciuc Donic Bluefire M2, culoare roșie, grosime 2.0, pătrat - VândUT (jhon)
- Cauciuc Donic Bluefire M2, culoare neagră, grosime 2.0, jucat, lungimea 158 / lățimea 151 - VândUT (tatygeo)
- Cauciuc Donic Bluefire M2, culoare roșie, grosime 2.0, jucat, Lungimea 158 / lățimea 151 - VândUT (tatygeo)
- Cauciuc Victas V>15 Limber, culoare neagră, grosime 2.0, jucat - VândUT (georgebd)
- Cauciuc Victas V>15 Limber, culoare roșie, grosime 2.0, jucat - VândUT (georgebd)
- Polo Shirt Donic Cooper - măsura S, este nou și de culoare negru cu dungi galbene - VândUT (VladVaslui)
- Short Donic Chilly - măsura S, este nou și de culoare negru cu dungă galbenă - VândUT (VladVaslui)
- Cauciuc Victas>15 Limber, culoare neagră, grosime 2.0, pătrat, sigilat, made in Germany - VândUT (husarul)
- Cauciuc Donic Bluefire M3, culoare roșie, grosime 2.0, jucat, lungimea 158 / lățimea 152 - VândUT (husarul)
- Cauciuc Donic Bluefire M2, culoare neagră, grosime 2.0, jucat, lungimea 158 / lățimea 152 - VândUT (husarul)
- Cauciuc Donic Bluefire M2, culoare roșie, grosime 2.0, jucat, Lungimea 158 / lățimea 152 - VândUT (andi d)
- Cauciuc Yasaka Rakza7 Soft, culoare negru, grosime max, Lungimea 158 / lățimea 152 - VândUT (andi d)
- Cauciuc Stiga Calibra Tour S de grosime 2,1, jucat, culoare roșie - VândUT (laurlook)
- Cauciuc Stiga Calibra Tour S de grosime 2,1, jucat, culoare neagră - VândUT (laurlook)
- Cauciuc Donic Bluefire JP03, rosu, grosimea 2.0 jucat - VândUT (Cristi I)
- Cauciuc Butterfly Tenergy 05FX, negru, grosimea 1.9 jucat - VândUT (dstefan)
- Lemn Butterfly Gergely Alpha jucat, mâner concav, made in Japan. - VândUT (EDWARD)
- Cauciuc Stiga Calibra Tour S, culoare neagră, grosimea 2.1, nou sigilat, made in Japan - VândUT (Adrian Pascu)
- Cauciucul Yasaka Rakza X, culoare roșie, grosimea 2.0 care se află în pozele de mai jos este VândUT (catalin mazy)

Ultima editare:
ANUNȚ VALABIL!
Cauciuc Stiga Calibra Tour S, culoare neagră, grosimea 2.1, nou sigilat, made in Japan - prețul 135 lei

Lemnul Butterfly Gergely Alpha, mâner flared, dimensiuni 154/148
Tenergy 05FX negru de 1.9
Donic Bluefire JP03 roșu de 2.0. sunt VALABILE

O să pun și poze!

- - - Actualizat - - -

Câteva poze cu paleta!

Ultima editare:
Scuze claudia !! Am dat din greseala nu mi place mai sus

- - - Actualizat - - -

Sunt pe tel ..si de asta scuze te rog

- - - Actualizat - - -

Mai rog o data moderatorul forumului sa faca ceva

Scuze claudia !! Am dat din greseala nu mi place mai sus

- - - Actualizat - - -

Sunt pe tel ..si de asta scuze te rog

- - - Actualizat - - -

Mai rog o data moderatorul forumului sa faca ceva

Nu este nicio problemă, mi-am dat seama că nu a fost cu intenție :thumbup:
Am avut plăcerea să vă cunosc și știu că sunteți un om foarte corect!!
Nu vreau să deranjăm moderatorul pentru mărunțișuri :)

Poze cu fețele:

- Fața Donic Bluefire JP 03, grosimea 2.0 are pe spate un strat de soluție Donic contact
- Fața Tenergy 05FX, grosimea 1.9 are pe spate un strat de soluție Donic contact

Lemnul are 83 grame. Nu este modificat, doar am rotunjit foarte puțin muchia de la baza mânerului.
Am avut lipite din aprilie anul trecut până în ianuarie anul acesta, trei perechi de fețe pe el, cu un singur strat de lipici cu apă Donic.
Prețul cel mai mic este de 270 lei.

Ma abonez pt.cumpararea acestui gergely dar mai intai astept rasp.in MP dupa care confirm cumpararea sau nu.

VALABIL - Fețele Butterfly Tenergy 05FX (neagră, grosime 1.9) și Donic BlueFire JP03 (roșie, grosime 2.0).
Ambele au dimensiunea de 15,3 cm/14,7 cm și au pe spate un strat de soluție Donic blue contact.
Poze cu fețele în postul nr. 10.

VALABIL - Fețele Butterfly Tenergy 05FX (neagră, grosime 1.9) și Donic BlueFire JP03 (roșie, grosime 2.0).
Ambele au dimensiunea de 15,3 cm/14,7 cm și au pe spate un strat de soluție Donic blue contact.
Poze cu fețele în postul nr. 10.

PREȚUL PENTRU CUMPĂRAREA AMBELOR FEȚE ESTE DE 18O LEI (transport gratuit cu poșta)

MODIFICARE DE PREȚ la fețele Butterfly Tenergy 05FX (neagră, grosime 1.9) și Donic BlueFire JP03 (roșie, grosime 2.0).

PREȚUL PENTRU CUMPĂRAREA AMBELOR FEȚE ESTE DE 16O LEI (transport gratuit cu poșta)!

Butterfly Tenergy 05FX neagră, grosime 1.9 - Vândută

A mai rămas la vânzare doar fața Donic BlueFire JP03 roșie, grosimea 2.0 - jucată trei săptăm?ni
Nu are lovituri, zg?rieturi, tăieturi sau ciupituri. Pe burete are un strat de lipici Donic blue contact.
Dimensiuni - Lățime 14,7 cm și Lungime 15,3 cm. Prețul este de 85 lei cu transport inclus (cu poșta).

ANUNȚ VALABIL - Vând cauciuc Donic Bluefire JP03 (culoarea roșie, grosimea 2.0), jucat trei săptăm?ni.
Nu are lovituri, zg?rieturi, tăieturi sau ciupituri. Pe burete are un strat de lipici Donic blue contact.
Dimensiuni - Lățime 14,7 cm și Lungime 15,3 cm. Prețul este de 85 lei cu transport inclus (prin poștă).

- - - Actualizat - - -

Cauciucul Donic Bluefire JP03 - VANDUT

- - - Actualizat - - -

Pozele cu Stiga Calibra Tour S

- - - Actualizat - - -

Vând o pereche de fețe Stiga Calibra Tour S de grosime 2,1, jucate 9 antrenamente și două concursuri Amatur.
Dimensiunile sunt mari: lățimea 152 și lungimea 160. Nu sunt rupte, tăiate, zg?riate, uzate (fața roșie are sărite câteva bobițe din cauciuc pe margine, că nu a tăiat bine lama)
Prețul la jumătate - 180 lei perechea (transport inclus cu poșta și banii în avans).
Pozele în postarea de mai sus - nr. 20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus