Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Schimb lemnul din imagine cu un Viscaria.
Fără supărare dar cam greu de schimbat cu Viscaria cu fluture negru. Prețul unui asemenea lemn este în jur de 200 EURO. Dacă este în condiții excelente poate fi chiar mai mult. Dar cine știe ... baftă!Eu personal as vrea sa-l schimb cu o viscaria cu fluture negru, pentru ca dupa ce i-am lipit 2 tenery05 (inaite aveam blufire m2) lemnul a devenit mult prea rapid pentru mine. In ceea ce priveste greutatea e cam cel mai usor lemn cu carbon din cate am incercat eu (primorac, alc, creanga, TBS, acestea au fost lemnele mele personale in ultimii 2 ani ) si multe altele pe care le-am probat de la colegii de la sala. Asta e si motivul pentru care l-am cumparat (e mai usor in comparatie cu aproape cu orice lemn off sau off+ cu care am avut ocazia sa dau). Singurul lemn off mai usor decat asta e un TSP BLACK BALSA 7 pe care il am dar nu-mi place ca e cam gros si piede din putere la distanta de masa. Amultartul e incredibil la distanta dar nu pot sa-l mai controlez de aproape, deocamdata. Cam asta e.
Daca aveti viscaria, m-ar interesa sa stiu cate ceva despre acest lemn de la cineva care da cu viscaria de ceva vreme. Stima