AmaTur: Turneu A Turneu "A" Arad 28.03.2015 open + amatori

Iata un openist de-a dreptul curajos.Nu -ti este frica de acel citat"lovitura lui Roman cu podeaua"?Sincer,sper sa inchideti acolo,disputa din cadrul fight-lui.Mult succes la ARAD ,Marius si la revenire sa-ti exprimi NUMAI cuvinte de lauda la adresa organizatorului.

...D-le dr,tot timpul am avut cuvinte de lauda la adresa lui Bogdan si Razvan in legatura cu org de turnee....:D...;am multe defecte dar unul este Mare de tot si anume ca nu pot sa port suparare pe cineva mai mult de cateva ore....:D...chiar daca am dreptate.....:D...Multumesc pt incurajari!!!!

Ultima editare:
Paladuta Victor se înscrie la amatori

- - - Actualizat - - -

Paladuta Victor din Timișoara

Intamplator, este cineva din Timișoara care merge cu masina la acest turneu si este singur? Platim noi,fratii Gavrilovici pretul combustibilului, dus intors...multumim.

Matei Dumitru - Deva - amatori

- - - Actualizat - - -

deci atata scriu si gata: m-au sunat 5 colegi amaturisti nu dau nume:) , sa ma intrebe "ce aveti baaaaa a inebunit vestu, nu aveti altceva de facut numai sa va bateti:)))!!!"

Chiar așa !...Haideți băieți sa ne vedem de tenis !

Se inscrie din Cluj Sava Petru - amatori

Ultima editare:
turneul se va desfasura la sala polivalenta asadar se suplimenteaza locurile la amatori la 96 iar la open la 36

Back
Sus