ÎNCHIS Vand Tenergy 64 1.9 rosu ca nou ( impecabil )

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Multumesc pentru coletul primit , multumit de calitatea Tenergy 05 FX, domn serios, recomand cumparatorilor. cu stima...

Multumesc pentru coletul primit , multumit de calitatea Tenergy 05 FX, domn serios, recomand cumparatorilor. cu stima...

Multumesc si eu.

Adaug la vanzare geanta Donic nou nouta

http://www.vivasportshop.ro/product--geanta-donic-switch--1328.html

A fost cumparat de aici. am primit-o ieri, dar este mai mare decat am crezut eu ca va fi ( dimensiuni 60 x 34 x 28 cm ). asa ca doresc sa o vand sa imi iau ceva mai mic ( Butterfly Midibag Cassio II )

pret : 100 lei

- - - Actualizat - - -

Adaug lemn zetro quad. Detalii in primul post .

- - - Actualizat - - -

Adaug lemn zetro quad detalii in primul post

- - - Actualizat - - -

Cumpar - pentru proba, una din urmatoarele fete . de 1.9/2.0, rosie - tenergy 64 ,tenergy 80, acuda s3 , hammond pro beta 2 , addidas p7, sa nu fie folosita mai mult de 1 luna.. adica aproape noua. sa nu fi fost busterizata

Daca nu gasesti , te pot ajuta eu cu 4 tenergy 80 rosii dar nu chiar folosite o luna cam 3 luni, spor la vanzare

UPDATE ; CUMPAR LEMN VEGA PRO ST - GREUTATE 82 - 85 GRAME ( momentan am unul de 83, si este setup-ul meu principal, in felul asta, cand testez o noua fata, nu trebuie sa mai dezlipesc, testez pe un lemn identic :) ofer pret f bun

- - - Actualizat - - -

3) Vand Fata Nitakku Hammond Pro BETA 2.1(max) - rosie, jucata doar 2 sedinte impecabila , 10/10 - pret 80 lei
Buretele nu are nici o ciupitura. are un 2 straturi de lipici revolution no3

salut sunt Tillinger74 ma intereseaza hammond pro beta poti sa mi trimiti cu posta rom.ca plic suna ma te rog prin nr tel.0742214755 salut aici am adresa loc.CAPLENI 602.JUD.Satu Mare Tillinger Ferenc

pai fata nitakku am zis ca nu mai este la vanzare , am sa editez acum anuntul. am vandut o domnului Adi Panait

update : nu mai caut pereche fete ieftine . am cumparat 2 galaxy moon , sunt f faine . isi merita banii ( ~ 45 lei bucata )

Va salut dl.Alexandru.Azi am primit geanta Donic.Totul e OK:thumbup:.Cred ca si dvs. ati primit fata Tenergy 64.Va doresc sa o folositi sanatos si sa va ajute sa cistigati cit mai multe meciuri in orice competitie.Va salut.Cu respect.REMUS.

Si eu va multumesc am primit t64. Am jucat astazi putin cu ea pe rever parca nu e prea pe stilul meu ... Ma impac mai bine cu baracuda, posibil sa ajunga la vanzare zilele astea :)
Respect

- - - Actualizat - - -

vand tenergy 64 1.9 rosu . Ca nou . Doar testata 2 ore .
Taiata pe lemn xiom vega pro 158 pe 152 cred . Verific
Pret : 180 lei fix .

Revin cu poze

- - - Actualizat - - -

Mulțumesc, am primit lemnul zetro quad.calitate bună la preț foarte bun. Mulțumesc și pentru fata aurus.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus