Campionatul National de Veterani 2015

In sfarsit o informatie cat de cat.Cu toate ca cei 50 se pare ca sunt 49 Petrescu Liviu poz.21 si 32.Si pe siteul federatiei e la fel.Oricum multumim Costi pentru informatie.

Dl LUCIAN B. pe mine de ce nu ma bagi in seama?Pozitiile 22 si 45 nu au valoare sau nu sunt la categoria ta?

La dvs. este diferit, veniti o data dinspre Pitești pentru categoria 60-69 si inca o data dinspre București la 65-69. :)

dl FLORIN eroare este minora in acest caz dar de ce HONOR participa la feminit in PRO TOUR germaniei/

In sfarsit o informatie cat de cat.Cu toate ca cei 50 se pare ca sunt 49 Petrescu Liviu poz.21 si 32.Si pe siteul federatiei e la fel.Oricum multumim Costi pentru informatie.

Dl LUCIAN B. pe mine de ce nu ma bagi in seama?Pozitiile 22 si 45 nu au valoare sau nu sunt la categoria ta?

Imi cer scuze domnisoara sincer nu am vazut,nu are legatura cu categoria ,dar probabil ca da ,am fost mai atent la categoria mea.Dar e bine daca vedeti o neregula sa o anuntati poate ajutam organizatorii concursului sa nu cada in greseala,doar de asta navigam pe aici nu sa gasim pricina la orice.

Ceva mi se pareca nu este chiar in regula... Desi am fost printre primii care si-au manifestat interesul pentru concurs, ba chiar am trimis si un mail la adresa specificata pt inscriere, vad ca nu apar si eu pe lista.

Trebuie sa mai fac ceva sa apar si eu pe lista? Ca la sala la Buzău o sa apar ;-)

Iulian TOMA, Brăila, 50 -59 ani

Am mai trimis azi un mesaj pt inscriere, pt ca vad ca tot NU apar pe lista celor inscrisi. Nici o grija, nu scapati de mine asa de usor :-)

Pt cei mai nerabdatori informatii (din pacate patiale) din finalul competitiei:
Castigatori : cat 40-49 Pantilimon G(in finala cu Manescu), cat 50-59 Petrescu L(in finala cu Craioveanu M)
cat 60-64 Nicolae St, cat 70-74 Pietris N, cat 75-79 Brehariu Gh, cat +80 Sufletel E
La fete cat 50-59 Gaftea M

In paralel s-a disputat si competitia de dublu (amestecat toate cat de varsta) castigata
de dublul Pantelimon G-Constantin G (3-2 in finala cu Iancu Gh-Petrescu L)
Podiumurile complete pe cat. de varsta le gasiti pe site-ul federatiei

Ultima editare:
In 4-5.04.2015 au avut loc la Buzău, intrecerile Campionatului National de Veterani. Concursul s-a desfasurat la sapte categorii de virsta.

Castigatorii au fost :

Feminin

Categoria 40-49 ani

1. Purendea Olimpia – București
2. Moraru Carmen – Iași
3. Ciubotariu Mihaela – Moinesti

15%20CN%20Veterani%205.jpg

Categoria 50-59 ani

1. Gaftea Mariana – Iași
2. Popescu Carmen – Iași
3. Bradatan Lenuta – București

15%20CN%20Veterani%204.jpg

Categoria 60-65 ani

1. Lunteanu Ana – București
2. Spiridon Nicoleta – Iași

15%20CN%20Veterani%203.jpg

Masculin

Categoria 40-49

1. Pantelimon Gabriel – București
2. Manescu Mihaita – București
3. Tudorache Viorel – București
3. Enciu Alexandru – Slobozia

Categoria 50-59 ani

1. Petrescu Liviu – Pitești
2. Craioveanu Mihai – București
3. Tigau Daniel Laurentiu – București
3. Bodin Ion – Tecuci

Categoria 60-64 ani

1. Nicolae Stelian – București
2. Gherasim Florin – Iași
3. Mihaila Aurel – București

Categoria 65-69 ani

1. Preda Nicolae – Curtea de Argeș
2. Dinicescu Ion – Pitești
3. Roman Alexandru – Iași

Categoria 70-74 ani

1. Pietris Nicolae – București
2. Sumulea Mihai – Iași
3. Vespan Vasile – București

15%20CN%20Veterani%202.jpg

Categoria 75-79 ani

1. Brehariu Gheorghe – București
2. Arsenie Mihai – Ploiești

Categoria peste 80 ani

1. Sufletel Emil – Alba Iulia

15%20CN%20Veterani%206.jpg
15%20CN%20Veterani%2011.jpg

Ultima editare:
Felicitari iesenilor pentru participarea numeroasa si prezenta pe podium ! Felicitari Ionut Bodin pentru excelenta performanta, podium alaturi de mari jucatori ai Romaniei !

Dnul Emil Sufletel ne demonstreaza ca pasiunea nu cunoaste limite! CHAPEAU!!!!

Back
Sus