ONSS gimnaziu 2015

Scor reacție
0
Vârstă
61
Locație
caransebes
Buna seara ! Am inteles ca pe aici se vor afisa grupele la Faza Nationala a ONSS. Probabil ca in aceasta frumoasa sala se vor si juca meciurile...Cei de acasa suntem nerabdatori si uram tuturor succes...Speram sa fie meciuri cat mai multe si cat mai frumoase...

BUNĂ SEARA

OLIMPIADA NATIONALĂ SPORT ȘCOLAR TURNEUL FINAL GIMNAZIAL

GRUPE FETE

___

Clasamentele FRTM FETE

BUNĂ SEARA

OLIMPIADA NATIONALĂ SPORT ȘCOLAR TURNEUL FINAL GIMNAZIAL

GRUPE BAIETI

___

CLASMENTE FRTM BAIETI

ORICE NECONCORDANȚĂ TREBUIE REZOLVATĂ DIMINEATĂ LA SALA ARIA
VĂ ROG SĂ NI LE ADUCEȚI LA CUNOȘTIINȚĂ

Adonis

Multumim pentru promtitudine...Dupa cate se pare, Sibiul va fi la inaltime....Mult succes micilor sportivi dar si organizatorilor...Ar fi ideal daca cineva ar putea da maine informatii...macar incepand cu meciurile din optimi... Inca o data, stima si respect !

- - - Actualizat - - -

Stima si multumiri....

ARIA SPORT,CHAPEAU
Organizarea ONSS la TM in aceasta locatie din Sibiu reprezinta,pe langa factorul economico-geografic ideal tuturor participantilor,o premiere a echipei de la Aria pentru activitatea,profesionalismul si propaganda facuta tenisului de masa,o recunoastere a meritelor celor implicati in acest proiect!Iar ei,dupa cum putem constata deja,nu se dezmint,afisand listele cu participanti si grupele,pentru cei de "acasa",dornici sa fie conectati la pulsul intrecerilor!
Felicitari Alex,Adonis si ceilalti,felicitari Aria Sport!Succes deplin acestei competitii scolare!

PS;Printre participanti se regasesc multe nume intalnite la turneele din Amatur,nume consacrate deja in tenisul de masa juvenil din Romania!
Mult succes tuturor participantilor!Hai Sibiul!

Bună ziua
citeva rezultate de la OLIMPIADA Nationala Gimnaziu 2015 Tenis de masă

FETE

BAIETI

Grupe, eliminatorii și clasamente ONSȘ Turneu Final Gimnaziu 2015

FETE

_ _ _ _

BAIETI

_ _ _ _

Multumim Aria Sport pentru interesul acordat acestei competitii prin promptitudinea afisarii rezultatelor,satisfacandu-ne poftele celor de acasa!
Clasamentele demonstreaza tuturor ca munca serioasa este premiata,drept pentru care se cuvin felicitari invingatorilor pentru performantele obtinute.Nu pot sa nu remarc cateva "nume" care ne-au incantat nu foarte demult cu prestatiile lor in Amatur,precum si altele care continua sa ne incante!In sufletul meu,intr-un loc special al amintirilor frumoase din tenisul de masa,am "revazut" figuri cunoscute:Fruzsina Bartha,Bogdan Cristian,Diana Muntean,Bogdanel Maierean,Mihaita Pop,Adrian Fodor,etc!Chiar daca nu au castigat locurile mult asteptate ii felicit,le urez spor la antrenamente si le doresc mult succes la viitoarele competitii.

La băieți primele 3 locuri au fost in felul următor:
Locul 1: Ignat Alexandru
Locul 2: Bogdan Cristian
Locul 3: Chirita Alexandru
Locul 4: Rădoi Marius
La fete nu prea stiu sigur cum le chema, dar stiu sigur ca locul 1 a luat o fata din Topoloveni.

Grupe, eliminatorii și clasamente ONSȘ Turneu Final Gimnaziu 2015

FETE

_ _ _ _

BAIETI

_ _ _ _

Felicitari Maria Ionica pentru locul II,o performanta deosebita intr-o companie selecta!Felicitari Claudiu,incepi sa culegi roadele dupa atata munca!
Felicitari si incurajari pe mai departe fratilor Gavrilovici!
"Ai invins,continua...ai pierdut,continua!" aceasta este cea mai frumoasa lectie pentru toti !(SI)de aici se ridica viitorii campioni ai Romaniei!

Mulțumim mult pentru încurajari, si celor care au crezut ca putem sa ajungem la aceste performante.

Back
Sus