ÎNCHIS Cumpar lemn

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Hai sa te ajute nenea : Keyshot-uri nu gasesti pentru ca sunt destul de rare si greu de gasit, TB Spark are la vanzare cezarhnt ( sau ceva asemanator la username ) numai ca e maner anatomic...ar fi si culmea sa gasesti maner ST...omul vrea vreo 530 ron pe el insa nu cred ca deschizi portofelul atat de larg...lemne mai gasesti, bani nu prea... ! :)

Hai sa te ajute nenea : Keyshot-uri nu gasesti pentru ca sunt destul de rare si greu de gasit, TB Spark are la vanzare cezarhnt ( sau ceva asemanator la username ) numai ca e maner anatomic...ar fi si culmea sa gasesti maner ST...omul vrea vreo 530 ron pe el insa nu cred ca deschizi portofelul atat de larg...lemne mai gasesti, bani nu prea... ! :)

Mersi !!!

In interventia mea m-am referit la un Keyshot Light...un lemn Keyshot ( modelul vechi, clasic si de demult ) tocmai s-a vandut pe un forum de afara cu echivalentul unui ZJ SZLC ( adica vreo 350 euro )...

In interventia mea m-am referit la un Keyshot Light...un lemn Keyshot ( modelul vechi, clasic si de demult ) tocmai s-a vandut pe un forum de afara cu echivalentul unui ZJ SZLC ( adica vreo 350 euro )...

Nu vizez eu la lemne de alea :)) ( salariu de bugetar)ma interesează astea mai ieftine !

Bravo, Viorele...fa-i inima amara ! Eu l-am invitat sa dea cu ele si sa se lamureasca ce-i trebuie la joc...:)

Pune sare pe rana :)))

Ti-am raspuns si pe privat. Chiar daca l-as schimba, nu l-as vinde. Este lemnul cu care am facut imediat "priza". Iar cu Tibhar Genius pe forhend, cel putin pentru mana mea si pentru nivbelul meu este ce se poate mai bine privbind controlul si simtul acestui lemn. Hai ca imi laud si eu lemnul desi nu sunt in topicul potrivit.
Spor la cautare, in continuare:wink:

- - - Actualizat - - -

Bravo, Viorele...fa-i inima amara ! Eu l-am invitat sa dea cu ele si sa se lamureasca ce-i trebuie la joc...:)

Ai Keyshot cu fluture negru?? Sau am inteles eu gresit.

vand TBS si Baracuda BS TBS si Fetele vandute DL RBlade !!!

baracuda Bs sunt de 2mm jucate putin dimensiunea de 150/157 pret 120 lei ambele transport inclus

Pret lemn 220 lei transport inclus

Poze

Vând andro hexer pips dim 148/155, burete 1,9 mm
Preț 35 lei cu banii in cont

Poze

TBS-ul si fetele baracuda vandute lu' RBlade !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus