ÎNCHIS Zhang Jike - Oferta - transport gratuit

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
catre leo si costi! nu sariti asa! daca e ciupe alin din zalau, e jucator de tenis! nu cred ca se preteaza la afaceri cu clone! asta daca e chiar numele lui, cel de pe forum. ca daca era sa ma tin de marlanii si eu eram timo boll din dortmund! :)
Aici nu este vorba de sarit, ci de faptul ca daca nu pui poze reale starnesti o serie de intrebari. Si "silvestru" a incercat sa vanda un viscaria clona aici si eu l-am demascat dupa ce mi-a trimis poze pe mail. Cred ca am facut bine nu? De unde sa stim ca nu se intampla aceelas lucru? Poza pe care a pus-o leo este chiar a clonei lui "silvestru" si uite ca pe alin l-a pacalit si a acceptat schimbul. Daca punea poze de la inceput nu erau probleme. Scuze din partea mea si vanzare buna. Trimit si eu o oferta de pret pe pm.

Eu il cunosc pe dl ciupe si recomand ca un om serios si de incredere ! De aceea cred ca ar trebuii sa fim mai ingaduitori cu persoane care intra mai rar pe forum !! ! Dl ciupe este un jucator f bun iar fratele dansului a jucat sau mai joaca in superliga din cate stiu ! Au o sala de tenis de masă privata la zalau si au f mult clienti dovada ca sunt seriosi eu chiar am fost acolo si sunt f multumit de ce am vazut ! Domnii respectivi au facut multe reparatii la mine si intotdeauna au fost la inaltime !! Deci respect dlor si apoi indoeii !! Cu respect dan universal !

Sa fii sanatos domnu Dan daca il cunosti dar cu ce am gresit eu ca mi-ai dat acum "nu imi place mesajul"? Eu am argumentat mai sus posturile mele si i-am dat si like la pozele lui. Mai intai citeste si apoi reactioneaza.

Ultima editare:
E un vanzator de olx care a crezut ca se realizeaza aici 😊
cunoscandul pe dl ALIN CIUPE NU mi-a placut cum a sunat caracterizarea facuta ,,,de vanzator de olx in rest numai bine va voi acorda like in compensare !! multumesc !

E un vanzator de olx care a crezut ca se realizeaza aici 😊

pt cine nu il cunoaste pe acest OM ,este fost jucator de superliga, asadar noi amatorii am avea multe de de invatat de la el.dupa cum ati vazut nu a raspuns provocarilor. dar suntem in ROMANIA nu ma mai mira nimic !

- - - Actualizat - - -

Ce olx, cred ca e vanzator de olee xxx .... :p si a crezut ca a gasit o paine de mancat aici pe forum.
Domnule Alin, nu mai interveniti aici cu astfel de prostii ca poluati forumul. Aici sunt oameni in general corecti si care se pricep putin, deci nu mai incercati astfel de smecherii pe acest forum. Daca sunteti corect, puneti poze clare, multe, cu lemnele reale etc cum v-au zis si ceilalti colegi, si mai lungiti acest subiect care pare o pacaleala de 1 aprilie. Bafta!

idem!!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus