PLOIESTI:Concurs INDOOR TENNIS CLUB in fiecare luni ora 18:00!

Bogdan sa verifici inca o data clasamentul de la ultima editie. La Stan Stefan ai trecut 8 puncte, dar eu nu am participat. Ori ai gresit tu, ori ma lasa pe mine memoria. Sper sa fie prima varianta :D

..In cazul in care vei fi singurul inscris, vei primi doar 14 puncte (nu maximul de 15) pentru ca este posibil sa se aplice o regula mai veche: "culmea atletismului"" ALERGI DE UNUL SINGUR SI AJUNGI PE LOCUL 2:mrgreen:

Etapa a 6-a: 26 aprilie!

1. Brulea Petre
2. Manta Viorel
3. Bogdan Marian
4. Bozga Razvan
5. Barbatel Eduard Alexandru
6. Ilie Robert
7. Ciprian Cudalbu
8. Neacsu Bogdan
9. Stanciu Viorel
10. Marius Bivolaru
11. Cojocaru Cornel
12. Bobby Balanescu
13. Bogdan Danut
14. Parvu Nicolae
15. Eparu Leontin
16. Dan Sarbu

Ultima editare:
Azi este aniversarea celei de-a 28-a primaveri a doamnei adriana.Va rog cei din Ploiești sa nu uitati s-o felicitati si sa-i urati ”LA MULTI ANI”cu acest prilej,asta daca doriti si in continuare sa mai organizeze pentru voi turnee de tenis de masă.Lista este afisata chiar de adriana mai sus.Dar nu trebuie sa va ”inghesuiti”s-o faceti,este tot timpul in cursul acestei zile.Sigur va fi impresionata de gestul vostru si drept urmare va mari substantial marimea cupelor oferite si in plus ,ele vor contine si o sampanie scumpa direct proportionala cu marinimia sufletului ei.

La multi ani!
Multa sanatate iti doresc, cat mai multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi tie!

Iti multumesc pentru ccea ce faci ta la sala INDOOR TENIS CLUB - prima sala adevarata de tenis de masă din Ploiești.
Mult success in continuare cu frumoasele concursuri organizate impreuna cu echipa ta!

Etapa a 7-a: 3 MAI !

Toti participantii etapei a 7-a primesc cate o ora tenis de masă gratis !!!!!

Ultima editare:
Inca nu avem o lista cu posibilii participanti,asa ca am hotarat ca lista sa fie postata pe forum in ziua concursului imediat dupa inscrieri .
:)

- - - Actualizat - - -

Etapa a 7-a: 3 mai!

1. Manta Viorel
2. Bogdan Marian
3. Bozga Razvan
4. Barbatel Eduard Alexandru
5. Ilie Robert
6. Neacsu Bogdan
7. Stanciu Viorel
8. Marius Bivolaru
9. Dan Sarbu