ÎNCHIS fete patrate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Va salut ! Puteți sa-mi spuneti daca aveți fete patrate ,cu grosimea pana in doi, dintre următoarele mărci : yasaka 7 soft,acuda s2, blue fire m2, tibhar genius sound,tibhar nimbus soft sau joola xtra ? Multumesc.

buna dimineata!a ajuns fața! toate in regula! recomand!as vrea un calificativ comercial dar sa stiti ca va dau si eu!

- - - Actualizat - - -

gata !v-am dat calificativ comercial!

Va salut ! Puteți sa-mi spuneti daca aveți fete patrate ,cu grosimea pana in doi, dintre următoarele mărci : yasaka 7 soft,acuda s2, blue fire m2, tibhar genius sound,tibhar nimbus soft sau joola xtra ? Multumesc.

Salut. am doar ce este afisat in primul post

Plata a ramas, in continuare, in mod exclusiv, doar prin ramburs (solicitati parca 10 lei pentru acest serviciu)?

buna dn d-tru, am scris vreo 2 mesaje private dar se pare ca nu merg sau nu le cititi. as vrea o pereche de aurus sound cu 1,7mm, adresa o aveti de la comanda anterioara, sau din mesaj privat. daca cumva aveti si mai goase de 1,7 mm vreau , insa sa fie ambele la fel, daca nu, e bine si 1,7.
multumesc.

STIGA CALIBRA LT SPIN-------1.8-1per-------------------------------------------80/buc
ma intereseaza o pereche
si daca ai cumva sau poti aduce STIGA CALIBRA LT SOUND 1.8 sau 2 - o pereche
in caz ca se poate aduce atunci astept sa vina si le iau pe toate 4
tel 0743122796
cezar

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus