ÎNCHIS Vand lemn Meteor

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ioneiane

junior
Scor reacție
3
Vârstă
43
Locație
București
Vand lemn Meteor, stare buna, are un defect, cred ca e din fabricatie , am jucat cu lemnul si nu influenteaza jocul,se vede in poze. Pe capatul manerului scrie No. 147. Pret 50 lei cu transport inclus si plata in cont. tel 0728559004

- - - Actualizat - - -

Bonus o manseta ( wristband) Cornilleau noua

Ultima editare:
...eu dau pomana
tu ...ai putea da pomana
el,ea da pomana
noi dam pomana
voi(tu,d-voastra)...ati putea da pomana
ei ele dau pomana...;)

Dle/ Ioneiane, ce stiti dvs. despre acest lemn Meteor, pentru a da 50 de lei pe el?
:)
Intreb in ideea in care eu, cand aveam vreo 12-15 ani, adica acum vreo 35 de ani, lemnul, de fapt paleta de amatori (inclusiv fete ALL!), costa 45 de lei (echivalent 0,4 kg salam de Sibiu, a 1/3 pachet Kent, Marlboro, sau a 1/6 pachet cafea Alvorada etc.:)...old players-ii stiu ce spun:).

P.S. Ei bine, jucatorii cu experienta (a preturilor-evident:D) din zona Banatului, din acele vremuri, m-ar putea contrazice!

Cu multa stima,

Ultima editare:
Habar nu am cat valoreaza sau daca are valoare, am pus un pret pentru ca stiu ca e regula site-ului. Stiu ca mai sunt oameni care cauta astfel de lemne. Daca cineva e interesat bine, pretul nu e fix si dau si wristband-ul ca nu am ce face cu el, daca nu e nimeni interesat.....asta e, il pastrez. Site-ul e pentru toti, cel putin asa cred, produsul are legatura cu scopul site-ului si e corect prezentat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus