ÎNCHIS Vand fata Xiom Yanus DF

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Adaugat poze cu paleta Butterfly Gionis carbon si fete Joola Samba plus. Totul nou, transport inclus.

Persoana f. serioasa, materiale de calitate si asa cum sunt descrise. Recomand cu căldură.

Oferta actualizata in prima postare. Cateva materiale testate adaugate. Tot ce am eu de vanzare este ca nou, atat lemnele cat si fetele au fost doar testate.

- - - Actualizat - - -

Materialele se vand si separat, nu neaparat paletele complete. Oferte rog pe pm.

- - - Actualizat - - -

Azi si maine paletele pot fi vazute in București.

Anunt valabil! Oferta actualizata in prima postare.

- - - Actualizat - - -

Paleta Vega Pro s-a vandut. Ramane Butterfly Gionis si fetele din prima postare.

Fetele Joola Samba plus s-au dat, ramane lemnul Butterfly si fetele Xiom Yanus - 100 ron, Stiga Calibra Tour M patrata 90 ron, Tibhar Nimbus Sound patrata 90 ron.

Am cumpărat de la user-ul ,,Husarul" o paleta si doua fete. Materialele sunt de calitate,respectiv așa cum au fost descrise. Tranzactia s-a desfășurat in termeni principiali,persoana serioasa, eu cel puțin il recomand.

Multumesc (at)andi d. Acelasi lucru pot sa spun si eu despre tine, persoana de incredere.

Oferta actualizata in prima postare, lemnul Butterfly vandut, mai am 3 fete, 2 noi si una aproape noua taiata.

- - - Actualizat - - -

Si Tibhar Nimbus Sound + Stiga Calibra vandute. Ramane doar o fata Xiom Yanus df.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus