Inca un articol despre tenis de masă pe prosport
http://www.prosport.ro/alte-sportur...a-constantin-cioti-la-andrei-filimon-13976347
http://www.prosport.ro/alte-sportur...a-constantin-cioti-la-andrei-filimon-13976347
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Tinerete,tu ai raspuns la intrebarea"Ce este tenisul de masa si ce comporta el".Intrebarea din titlu este alta.Tenisul de masă este un sport care necesită multă concentrare deoarece totul se desfășoară în viteză, iar reacțiile trebuie să fie aproape instinctive. De asemenea, coordonarea este esențială pentru a trimite mingea în locul dorit sau pentru a tăia ritmul. Spre exemplu, într-un schimb de mingi lungi o minge plasată cât mai aproape de fileu poate prinde adversarul pe picior greșit.
Pentru că este un sport care se joacă în sală având nevoie de mese omolagate și de o suprafață plană pentru confortul și plăcerea de a juca, tenisul de masă poate fi practicat tot timpul anului.
Si as mai continua cu cateva exemple..Tinerete,tu ai raspuns la intrebarea"Ce este tenisul de masa si ce comporta el".Intrebarea din titlu este alta.
Idee de raspuns..
Pentru ca imi creeaza un confort psihic deosebit,de destindere si relaxare cand ma aflu la masa de joc.
Pentru ca imi place sa dau topspin ,incat adversarul sa nu-l "miroasa".
Pentru ca imi place sa strig "cho,cho",la orice minge castigatoare si punct castigat de mine.
Pentru ca imi place sa colind tara asta pe la turnee si astfel sa contribui si eu cu cativa leuti la fondul Amatur(deci sa fiu folositor la ceva).
Pentru ca.....
Pentru un raspuns corect la intrebarea din titlu,eu as propune ca fiecare dintre noi sa dea un raspuns personalizat,dar la o reformulare a intrebarii de mai sus si anume..
DE CE V-ATI APUCAT DE TENISUL DE MASA?(si de ce nu de alt sport).CE VA DETERMINAT S-O FACETI?
La acesta intrebare am sa incerc eu sa va raspund,in ceea ce ma priveste.M-am apucat de tenisul de masa in clasa a-7-a(14 ani) si mi-a placut ”din prima”cand am pus mana pe paleta chinezeasca cu ”musama”pusa pe un lemn desprins dintr-un ”gard”.Bineanteles ca acest sport l-am invatat dupa ureche,pe atunci jucand cu ”priza normala”.Si mare dreptate ii dau userului Rosetionut-Lugoj ,cand spunea ca trebuie sa ai acest sport ”in sange”,adica sa te ”nasti”cu el.Din punctul meu de vedere,este esentiala acesta din urma remarca,indeosebi la o ascensiune ulterioara pe scara valorii tenisistice pentru fiecare dintre noi.Deci trebuie sa-ti placa cu adevarat inca de la primul schimb de mingi si sa te ambitioneze sa progresezi inca de la prima infrangere.