AmaTur: Turneu A+ TURNEU " A+ " Cupa Bacău TT - 6 iunie 2015

Finala - Open
Roman Iulian
-------------------------
Enciu Alexandru

serveste Roman 1-0,2-0,2-1,3-1,3-2,4-2,5-2,5-3,5-4,6-4,7-4,8-4,8-5,9-5,10-5,10-6,11-6
1-0,1-1,1-2,1-3,1-4,1-5,2-5,3-5,4-5,5-5,6-5,7-5,8-5,9-5,10-5,11-5
1-0,2-0,2-1,3-1,4-1,5-1,5-2,6-2,7-2,7-3,7-4,8-4,9-4,10-4,10-5,11-5.

Ultima editare:
Felicitari organizatorilor! Felicitari castigatorilor de la avansati - Surmei Boby si de la incepatori - Bodea Vasile!
Dupa parerea mea, a fost un turneu foarte bine organizat la toate cele 3 categorii, cu o participare numeroasa si un nivel valoric foarte ridicat.
Felicitari tuturor participantilor, printre care am avut o adevarata revelatie, Halip Rares, care m-a impresionat intr-un mod foarte placut, un adevarat model de atacant, pentru mine cel putin, chiar daca e foarte tanar, e o mare speranta a acestui sport!

Clasament Open

1.
Roman Iulian - Brasov.jpg
Roman Iulian - Brașov
2.
Enciu Alexandru - Slobozia.jpg
Enciu Alexandru - Slobozia
3 -- 4
Radu Costica - Galați
Giol Mihai - Brăila
5 -- 8
Farcas Vlad - Cluj Napoca
Uta Adrian - București
Calin Mihai - Barlad
Tomica Andrei - București
9 -- 16
Boaca Valentin - București
Corcoz Costin - Focșani
Dinca Daniel - București
Govoreanu Florin - Cisnadie
Zamfir Ionel - București
Vardi Dan - Ramnicu Valcea
Aftenii Daniel - București
Balog Andreea - Arad
17 -- 22
Toma Florin - Pitești
Ion Marius - Brăila
Sufletel Radu - Alba Iulia
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Tiganas Mihai - Rădăuți
Kovacs Ferenc - Ungaria
23 -- 24 2v gr.sup.
Bularda Iulian - Barlad
Leorda Rares - Reghin
25 -- 35 1v gr.sup.
Mosneagu Marius - Fălticeni
Wischegg Robert - Galați
Cozma Catalin - Fălticeni
Zidar Victor - Reghin
Birtalan Robert - Oradea
Daneliuc Gabi - Sibiu
Ceacarescu Cristian - Slobozia
Hutanu Alin - Brașov
Hasna Cosmin - Straja
Denes Ferenc - Praid
Balauca Cornel - Botoșani
36 -- 44 0v gr.sup.
Farkas Gabor - Targu Mureș
Bocaniala Norocel - Galați
Fodoran Cosmin - București
Farkas Bence - Targu Mureș
Ursulean Vasile - Straja
***************** - Campina
Axinte Bogdan - Iași
Albu Catalin - Pascani
Orza Catalin - Suceava
45 -- 47 2v gr.inf.
Marcu Vasile - Vatra Dornei
ON HO - București
Niculae Dan - București
48 -- 56 1v gr.inf.
Popescu Valentin - București
Banescu Dragos - Pitești
Vladoiu Gelu - Brașov
Vranceanu Mihai - București
Tamas Nagy Jeno - Miercurea Ciuc
Constantin Teodor - București
Bodin Ion - Tecuci
Vlase Gheorghe - Slobozia
Georgiu Dragos - Vatra Dornei
57 -- 66 0v gr.inf.
Morosanu Vasile - Suceava
Filimon Bogdan - București
Dumbrava Daniel - Focșani
Anita Dorel - Brașov
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc
Bobarnac Gheorghe - Bacău
Birtalan Laszlo - Oradea
Suciu Cristian - Dej
Bucsan Romeo - Pitești
Rojnita Sebastian - Bacău

Ultima editare:
Eu nu sunt de acord cu organizatori v-am mai spus ei nu sau uitat de grupe.Au facut grupele cum o vrut ei fiind dl Surmei Boby cu 0 puncte nici pe amatori nu apare ca jucatori si il pune "cap de serie la Grupa inferioara nr 18 la "avansati"...CER ANULAREA REZULATELOR pentru Surmei Boby pentru ca nu a fost Fair-Play.Nu sunt singurul participant la acest turneu care a observat acest lucru...Am parcurs 300 de km pentru acest turneu si cu asa surpiza ne trezim ca Dl e din bacau..Astai ii Normal ???????????

Atmosfera placuta ca la orice turneu A+.Vreau insa sa semnalez un aspect mai putin placut privind organizarea grupelor inferioare la "Avansati".Astfel la grupa Nr .18 nu sa prezentat la masa capul de serie D-l Niculescu Gabriel.Din oficiu s-a trecut la toti jucatorii din grupa victorie de 3-0.S-au continuat disputele din grupa moment in care a aparut unul dintre organizatori prezentandu-ne un nou "cap de serie" in persoana D-lui Surmei Boby.Am verificat lista cu participantii categoriei "avansati"si am constatat faptul ca Dl Surmei Boby nu era trecut pe nicio lista de participare a turneului.Consider ca aceasta schimbare venita dupa inceperea turneului a influentat calificarea unor jucatori in grupa superioara.Pacat ca la acest nivel a intervenit un astfel de incident.Posibil ca aceasta postare sa deranjeze echipa organizatoare dar am trecut-o pe forum ca pe viitor sa nu mai intample.Si sunt sigur ca nu sunt singurul jucator care a vazut acest incident.Demarc si reactia total nesportiva a jucatorului Surmei Boby de la care am cerut lamuriri privind participarea la turneu.Raspunsul acestuia a fost:Nu E Treaba Ta!!!la Sfarsit felicit participanti acestiu turneu care au facut eforturi deosebite pentru a ajunge la Bacău.Cu Stima

Incalcare evidenta de regulament prin deformarea sarpelui si asta se intampla ori nu se cunoaste regulamentul ,ori exista interese. ORGANIZATORII incep tot mai des sa faca concursurile cum doresc ei.

Corcoz Costin - Focșani
Dinca Daniel - București
Govoreanu Florin - Cisnadie
Zamfir Ionel - București
Aftenii Daniel - București

Amatori 100% situati in primii 16 la un turneu A+
Felicitari, este extrem de greu sa tii piept unor jucatori antrenati, unii dintre ei Divizionari. Cred ca meritau cate o cupa fiecare dintre ei. Plus Radu Costica pe locul 3.

super turneu, felicitari organizatorilor!

Nu vreau sa-l felicit neaparat pe Lulu (Roman), dar am remarcat ca in tot turneul a pierdut un singur set la Boaca V....

Noapte buna!

Bravo Rares ! Era doar o chestiune de timp succesul...
Bravo Cornel Balauca pentru Rares Halip. Meritele iti apartin pentru cei ce nu stiu. Bravo !

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase Sorin.
Chiar daca acest copil este antrenat de mine,meritele sunt doar ale sale.
Tin sa-l felicit inca o data pe Rares pentru locul III obtinut la sectiunea Amatori.

Multumesc organizatorilor si tuturor celor implicati la buna desfășurare a acestui concurs.

Ultima editare:
Doresc sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor implicati la acest turneu (organizatori & participanti).
Totul a fost la puterea superlativului.
Sper la o buna revedere pe aceste meleaguri romanesti.

P.S. Echipa din Arad participanta la acest turneu, va saluta cu drag si va asteapta la urmatorul regal "tenismastic" de la inceputul lunii viitoare.

Felicitari tinerilor si talentatilor Rares Halip, Vladz Farcas, Andrei Tomica si Bence Farkas !
Un mare BRAVO lui Florin Govoreanu, care tine steagul sus pentru Sibiu !
Felicitari si pentru Radu Sufletel, care tine Alba in top !

Felicitari organizatorilor si multumim pentru ospitalitate ! Sunteti de nota 10.

D-le Lorand, de fapt ce v-a nemultumit mai mult, ca Surmei Boby a fost cap de serie sau ca a participat ?
Personal n-am avut placerea sa-l cunosc dar d-nul Surmei a avut tot dreptul sa participe atata timp cat au ramas locuri libere. Orice organizator l-ar fi introdus intr-o grupa cu jucatori mai putini de 6 !
Faptul ca a fost cap de serie nu cred ca a incomodat pe nimeni intrucat oricum a batut tot omul ! Sa zicem ca a fost un fair play al organizatorilor stiind ca este foarte bun si punandu-l pe primul loc ca sa stie si ceilalti din grupa acest lucru. (Finalul ar fi fost acelasi pt grupa dvs indiferent de pozitia de la care ar fi inceput concursul)
Eu doar inteleg ca Surmei Boby este un jucator excelent si ca locul lui nu era la avansati dar, repet, avea tot dreptul intrucat media ii permitea acest lucru.
In ce priveste regula diferitilor serpi domnule Dinicescu, va rugam nu ne mai dati lectii ca ne-ati lamurit cu pauzele de 5 ore. Daca ar fi fost organizat de dvs cred ca se mai juca si la aceasta ora.

Organizatori la inaltime, jucatori foarte buni, fair play prezent la toti jucatorii cu care am jucat.
Numai cuvinte de bine pentru acest concurs.

Bravo !!!

Respect.

Foarte interesant.
Locul I la avansati,turneu A+, Surmei Boby, Mp=0;nici nu apare in clasament;nu trebuia sa aiba MP=11-18 ca sa aiba drept de joc la avansati?

Felicitari organizatorilor si multumim pentru ospitalitate ! Sunteti de nota 10.

D-le Lorand, de fapt ce v-a nemultumit mai mult, ca Surmei Boby a fost cap de serie sau ca a participat ?
Personal n-am avut placerea sa-l cunosc dar d-nul Surmei a avut tot dreptul sa participe atata timp cat au ramas locuri libere. Orice organizator l-ar fi introdus intr-o grupa cu jucatori mai putini de 6 !
Faptul ca a fost cap de serie nu cred ca a incomodat pe nimeni intrucat oricum a batut tot omul ! Sa zicem ca a fost un fair play al organizatorilor stiind ca este foarte bun si punandu-l pe primul loc ca sa stie si ceilalti din grupa acest lucru. (Finalul ar fi fost acelasi pt grupa dvs indiferent de pozitia de la care ar fi inceput concursul)
Eu doar inteleg ca Surmei Boby este un jucator excelent si ca locul lui nu era la avansati dar, repet, avea tot dreptul intrucat media ii permitea acest lucru.
In ce priveste regula diferitilor serpi domnule Dinicescu, va rugam nu ne mai dati lectii ca ne-ati lamurit cu pauzele de 5 ore. Daca ar fi fost organizat de dvs cred ca se mai juca si la aceasta ora.

Organizatori la inaltime, jucatori foarte buni, fair play prezent la toti jucatorii cu care am jucat.
Numai cuvinte de bine pentru acest concurs.

Bravo !!!

Respect.

Va repet inca o data...pe organizatori nu il interesea o facut grupele cum o vrut ei...inscrierile au fost pana joi la ora 20..de acord daca este loc liber sa joace si alti jucatori dar Dl surmei Boby nu a fost prezent in sala pana la ora 9-15minute cand au fost inscrierile...cand au venit la masa la ora 10-30miunte atunci a ajuns..e normal???organizatori daca stiau despre inscrierea D-l Surmei Boby faceau din nou grupele...dar am zis odata fac grupele dupa placul lor...nu exista regula sarpelui la Bacău mai bine zis nici o regula

Foarte interesant.
Locul I la avansati,turneu A+, Surmei Boby, Mp=0;nici nu apare in clasament;nu trebuia sa aiba MP=11-18 ca sa aiba drept de joc la avansati?

Nu. Poate juca la avansati cu medie 0 daca locurile nu sunt ocupate cum un avansat poate juca la open daca si acestea nu sunt ocupate in totalitate. De altfel se poate vedea pe parcursul inscrierilor cum cativa avansati s-au inscris la open. Din pacate pentru ei, numarul open-istilor a fost prea mare si au fost nevoiti sa joace la categoria din care faceau parte. Invers, openisi la avansati, avansati la incepatori, nu se poate.

dar de ce nu a facut grupele din nou???daca a venit la timp Dl Surmei Boby?la grupele inferioara Nr 15 la avansati au mai lipsit dar fiind in acel grupa 2 dintre organizatori ei au bagat in alta grupa la Cap de serie...multumesc nota pentru organizare 3.la revedre

Va repet inca o data...pe organizatori nu il interesea o facut grupele cum o vrut ei...inscrierile au fost pana joi la ora 20..de acord daca este loc liber sa joace si alti jucatori dar Dl surmei Boby nu a fost prezent in sala pana la ora 9-15minute cand au fost inscrierile...cand au venit la masa la ora 10-30miunte atunci a ajuns..e normal???organizatori daca stiau despre inscrierea D-l Surmei Boby faceau din nou grupele...dar am zis odata fac grupele dupa placul lor...nu exista regula sarpelui la Bacău mai bine zis nici o regula

Am inteles, dar:
1. timpul limita de inscriere se respecta doar daca numarul participantilor depaseste numarul locurilor in concurs. Asa ca oricine se poate inscrie la sala in ziua concursului daca numarul de locuri nu s-a completat. Organizatorul n-avea de unde sa stie ca nu se prezinta unul sau mai multi jucatori si ca-i vor ramane locuri libere.
2. In mod normal toata grupa ar fi trebuit sa refuze participarea d-nului Boby. Intrucat inteleg ca nimeni n-a facut-o....asa ca, e ok.
3. Haideti sa nu mai dam in organizatorii de la Bacău ! E mare pacat ca faceti acest lucru. Oamenii chiar au vrut sa multumeasca pe toata lumea. In geneal regula concursurilor e sa fii bine pregatit si sa-ti faci treaba la masa. Faptul ca putem atat cat putem si ca plecam de la concurs mai repede decat ne-am propus nu face decat sa ne dea un imbold ca se poate si mai bine, ca trebuie sa continuam antrenamentele si sa ne desfasuram la urmatoarea competitie.

Cu privire la nemultumirea dvs, da, se pot lua ceva masuri pe viitor. De exemplu, pentru A+-uri, in ziua concursului sa nu se accepte inscrieri cu jucatori noi. Sau, la A+-uri sa n-aiba drept de participare decat jucatorii cu un anumit numar de turnee la activ, sau pentru A+-uri..... etc., SAU, cum am tot sustinut pe forum, in grupele superioare sa joace "nepotii" mai intai, adica cei din aceeasi localitate pentru a se evita aranjamentele, sau trecerea direct la eliminatorii dupa grupele inferioare.
Sunt multe probleme nenea Lorand ! Dar eu as vedea partea buna a lucrurilor. Te-ai simtit bine, sau nu ? :thumbup:

Respect.

Fiind " inca " democratie, parerile tuturor sunt binevenite. Atat cele critice cat si cele laudative...Aflat la primul turneu lin calitate de participant ( prin urmare, la incepatori ), pot emite cateva observatii : toata stima pentru dl Calin Miron vizavi de organizare ( gustari, apa , cafele si alte bune obiceiuri de prin partea locului ), sala ok, spatiu aerisit, luminat, s-au gasit solutii pentru parchetul usor alunecos...jucatori buni si foarte buni, atmosfera prieteneasca. Singurul lucru pe care nu l-am inteles ( dar fiind tanar, mai am timp...) au fost cateva mese neaprobate ITTF ( Donic Waldner SC, Yasaka Turbo Roller ) astfel ca am gasit greoaie adaptarea jocului pe suprafete diferite...in prezentarea turneului la sectiunea incepatori se specifica clar mese Donic Waldner 25. Insa probabil organizatorii au ales din motive concrete aceasta varianta ...cine stie. Felicitari tuturor !

Back
Sus