AmaTur: Turneu A+ TURNEU " A+ " Cupa Bacău TT - 6 iunie 2015

Cateva impresii, referitoare doar la Sala Polivalenta (acolo am jucat).
Organizatoric:
Echipa din Bacău s-a descurcat foarte bine ca de obicei,au acumulat de a lungul ultimilor doi ani suficenta experienta in domeniu. Il sfatuiesc pe Sebi Rojnita sa inchirieze Sala Polivalenta pentru concursurile Amatur ori de cate ori are posibilitatea,chiar daca pentru asta ar trebui sa mareasca taxa de participare cu 5-10 lei/jucator.Sala are o uzina de conditionare a aerului excelenta,nici un gram de condens nu a deranjat jucatorii.Lumina foarte buna deasemenea.
Tehnic:
Concursurile s-au desfasurat snur ,amandoi organizatorii tehnici stiu ce au de facut,programul lui Florin ajuta foarte mult.
Referitor la interventiile pe forum a dlui de la Tg Mureș:
Marcel Giosan este un caz rar, expertiza in domeniul IT imbinandu-se cu o corectitudine ,modestie si bun simt iesite din comun.Aceste calitati l-au propulsat intr-un timp scurt in topul organizatorilor tehnici de concursuri Amatur.Cred ca a explicat concis si la obiect motivele admiterii dlu Surmei in concurs,a procedat corect si logic.Probabil din motivele enumerate mai sus nu a expus in intregime episodul "Derszi Lorand". Jucatorul a venit furios la masa organizatorilor si ,printre altele,a cerut banii pentru taxa de inscriere inapoi!!.Pentru a se evita un circ de prost gust banii i-au fost returnati!!!
Greseala organizatorilor au fost ca nu i-au dat si banii de benzina ,eventual o diurna pentru ziua de sambata.
Sper ca organizatorii Amatur vor privi cu maxima circumspectie inscrierile la urmatoarele concursuri ale acestui jucator.

In alta ordine de idei as vrea sa subliniez un gest cu adevarat deosebit facut de dl Vlase de la Slobozia:Unui tanar jucator de laOpen i s-a rupt pantoful de sport in timpul jocului ,acesta neavand in clipa respectiva posibilitati sa isi cumpere alta pereche de incaltari.Dl Vlase l-a dus la unul din standurile de produse de sport l a pus sa si aleaga o pereche pe care i-a achitat-o(Moro mi a povestit acest episod)
Felicitari ,dl Vlase!!

La un moment nu am vrut sa spun nimic despre acest turneu ,dar inimioara mea cea scumpa nu ma lasat si incep asa;
-BRAVOOOOOOOOOO
Si termin asa
-BRAVOOOOOOOOOO

Dragi colegi,
Am corectat clasamentul de la open, pentru cele semnalate de d-l Birtalan (mea culpa, s-a intamplat din graba de a face cat mai cursiv treaba).
Am verificat si openul si avansatii, si se pare ca ambele clasamente-s OK.

Marcel, merci pt prima colaborare de la organizarea tehnica, esti un baiat de nota 10.
Despre Corcoz nu mai pomenesc, e aceeasi inima mare, cum l-am cunoscut initial.
Sebi, Bianca, d-nii Puiu, Ticu si toata suflarea bacauana, ati pus foarte mult "umar" si suflet, fiind la inaltime! Merci pentru cum ati gazduit azi partea AmaTurului care a putut sa spuna Prezent.
Multumiri si tuturor participantilor care ne-au ajutat in eforturile ca grupele si meciurile directe sa mearga cat mai repede.
(Legat de problema Surmei, lui Lori am sa-i trimit mesaj privat, iar d-l Bodeanu sper ca a fost lamurit de Marcel.)

In ce priveste performantele, pe langa castigatori daca i-as aminti pe Kaposta, Halip, Pintilie, Enciu, Radu, Govo, ar fi prea putin - foarte multi concurenti depasindu-si conditia la un concurs asa de puternic si echilibrat.

Revederi cat mai frumoase! Hai ai nostri!

Multumesc echipei din Bacău, aici incluzand pe toti organizatorii si cei care au ajutat la buna desfasurare a concursului , pentru acest turneu deosebit ! Faptul ca am putut fi prezent la acest festival de tenis , cu meciuri spectaculoase si puternice inseamna foarte mult pentru mine ! Asteptam si urmatoarele turnee de la Bacău , poate chiar si un turneu final !

Si eu tin sa felicit organizatorii pt toate conditiile oferite ieri la Bacău,pt ca toata lumea sa se simta cat mai bine.
Bravo echipei din Bacău,felicitari castigatorilor la toate categoriile.

Am gasit la Bacău o organizare excelenta, conditii de joc extraordinare si amabilitate deosebita. Multumesc pentru tot ce mi s-a pus la dispozitie si pt un week-end foarte placut .
Felicitari tuturor pt atmosfera creata, indiferent de reusite !

Logica e putin altfel: trebuie sa devii mai buni ca ei, abia atunci o sa-i invingi! :)

Un turneu foarte bine organizat cu conditii de joc excelente(lumina buna,spatiu de joc bun,fara condens),fara timpi morti.Felicitari organizatorilor pentu efortul depus si sper ca si ceilalti organizatori prezenti la acest turneu si care au vazut conditiile de joc oferite sa ia drept etalon acest turneu si macar la celelalte turnee A+ ce vor urma sa avem aproape aceleasi conditii ca la Bacău.Inca o data FELICITARI ORGANIZATORILOR.

A fost bine , insa am simtit cu adevarat lipsa antrenamentelor pe care nu le-am facut de ceva vreme .... daar pregati-va de .... Next Mario .... ;)))

Felicitări organizatorilor, un turneu impecabil! Nu vreau să-i nominalizez pe organizatori, atât pe partea de logistică dar și cea tehnică, ?i cunoaște toată lumea - oameni dedicați aceste mișcări. Pentru mine a fost cea mai buna sală pe care am întâlnit-o în Amatur până acum.
Felicitări tuturor participanților, a fost un turneu foarte echilibrat și cu partide pe muchie de cuțit. Se pare că oboseala acumulată în ultimele săptăm?ni s-a transpus și în rezultatele obținute (cel puțin așa vreu să cred :) , mi s-a întâmplat să uit și scorul de mai multe ori). Mulțumesc pentru oportunitatea de a (re)întâlni oameni deosebiți și de a-mi face noi prieteni!

Felicitari organizatorilor, de departe totul s-a vazut la superlativ; conditii deosebite de concurs, atentie maxima fata de amanuntele organizatorice, fata de concurenti si fata de telespectatorii din fotoliile de acasa!
In privinta inscrierii la sala a d-lui Surmei si a celorlalti participanti, cred ca au fost luate deciziile potrivite. Pozitionarea sa ca favorit a fost corelata cu rezultatele gasite in istoricul clasamentului Amatur! Chapeau bas lui Marcel, Pali, Bianca, Sebi, Costi!
Felicitari participantilor, castigatorilor si o mentiune speciala pentru rezultatele lui Vladut si Andrei, pe care astept sa-i vad cat mai curand jucand o finala A+!

Un turneu foarte reusit.felicitari echipei Bacău. dar si lui marcel,costi,pali.la open un turneu cu jucatori foarte buni.insa nu am nimic de reproșat despre conditii.voi reveni cu cea mai mare plăcere la Bacău!

Ceva amintiri....

Ceva amintiri....

Buna ziua,

Chiar daca au trecut doar cateva ore de la finalul acestui turneu, am avut deosebita placere de a gasi aici, pe forum, multi oameni dornici de a-si exprima punctul de vedere si de a felicita echipa organizatoare. Va multumim din suflet pentru atentia pe care ne-ati oferit-o, si acum as dori sa punctez cateva aspecte:

Desi in momentul de fata a devenit o disputa, topicul "Lorand" pentru noi reprezinta mai mult o frustrare personala decat un subiect de atata interes pe forum. Nu voi reveni cu acele aspecte tehnice pe care le-a prezentat si dl Marcel Giosan referitor la alegerea grupei in care a fost pus Surmei Boby pentru ca a fost foarte concis in expunerea motivelor pentru alegerea facuta. Cert este ca dl Lorand a fost nemultumit pentru faptul ca nu a trecut de inferioare. Iar acest lucru l-a semnalat dupa ce a terminat meciurile si s-a clasat pe ultimul loc. Cu toate astea, i-au fost restituiti banii din taxa de participare si am purtat nenumarate discutii pe aceasta tema din care ultimul cuvant al dl Lorand, inainte de a-mi intoarce spatele cu nonsalanta, a fost " sa vezi ce scandal va fac eu pe forum" . Din pacate am vazut ca dl Lorand nu a specificat aceste "detalii" in posturile dumnealui iar daca se plange de timpul pierdut, noi i-am recomanda sa-l petreaca in sala de antrenament, iar in felul asta nu va mai avea nevoie de topicuri dinastea pe forum.

Cu toate astea, noi ne-am bucurat de o zi in care am revazut prieteni dragi, si va multumim mult de tot celor care ati depus atatea eforturi sa veniti chiar si din cealalte parti ale tarii pentru a fi prezenti la concursul nostru. Meciurile au fost deosebite,cu valori apropiate, iar in cele mai multe cazuri doar o clipa de neatentie a facut diferenta, totul intr-o atmosfera fair-play. Am incercat, pe cat am putut, sa va oferim toate conditiile si chiar daca au fost mici inconveniente ma bucur ca ati fost intelegatori, dar pe care o sa incercam sa nu le mai repetam pe viitor.Am dori sa acordam un mare "Bravo" premiantilor, celor care au putut rezista pana la o ora tarzie,si au luptat pana la capat. Nu pot sa nu-l mentionez pe Roman Iulian care este pentru a 4-a oara campion Open la Bacău, dar si celorlalti care ati construit acest context posibil.

As dori sa mentionez echipa care a muncit pentru dumneavoastra la acest concurs, de la partea de logistica pana la partea de montat filee si carat mese, si acestia sunt: Sebi Rojnita,Miron Calin, Marcel Giosal, Costin Corcoz, Tokos Pal, dl Puiu(Ursulean Ioan), Ticu Dorin, dl Emi, Ionut Darlau .
Multumim firmelor participante care au venit la concurs sa va expuna produse sportive din care sa puteti sa cumparati ce va doriti.

Va multumim din suflet ca ati participat la concursul nostru si va asteptam cu mare drag si la urmatoarele.

Cu respect,
ECHIPA BACAU.

Semifinala începători: Boicu Gabriel - Pădurariu Ciprian

Semifinala începători: Boicu Gabriel - Pădurariu Ciprian

Finala începători: Boicu Gabriel - Bodea Vasile

Finala începători: Boicu Gabriel - Bodea Vasile

Back
Sus