AmaTur: Turneu A Turneu A Ploiești 20.06.2015

Este suspendat pana pe 3.11.2015.
Stai linistit domn Petrica ca regulamentul Amatur si lista aia de suspendati le respecta doar ''prostimea''.Pai daca domnii Trandafir si Macelaru,care sunt tot SUSPENDATI,sunt pe lista si vor participa nu vad de ce nu ar putea participa si Popica ca doar e de-al nostru:shh:

Ultima editare:
Stai linistit domn Petrica ca regulamentul Amatur si lista aia de suspendati le respecta doar ''prostimea''.Pai daca domnii Trandafir si Macelaru,care sunt tot SUSPENDATI,sunt pe lista si vor participa nu vad de ce nu ar putea participa si Popica ca doar e de-al nostru:shh:

Trandafir Radu Catalin- București.... A+ Targoviște
..................................................... 22.03.2014........A Pitești..............suspendare
.............................................................................. 12.04.2015..........13.10.2015.......... Macelaru Eugen-București.............A- Sf. Gh.
,.............................................. 02.05.2015................A-Reghin.............. suspendare
................................................................................09.05.2015.............10.11.2015 .... ..... Pop Alexandru- Campina.................A Buc.
.................................................. 25.04.2015................. A-Sf.Gh................. suspendare
...................................................................................02.05.2015................03.11.2015

Nicule se pare ca trecerea cu vederea de la turneul de la București nu a fost intamplatoare cand cei doi au participat ,chiar la 2 categorii,dar acuma cred ca putem sa sesizam organizatorii turneului ca cele 3 persoane au o suspendare care este prevazuta in regulamentul 2015 si care dateaza din 2013,citat
AmaTuR ROMANIA

REGULAMENTUL
CIRCUITULUI INDIVIDUAL DE TENIS DE MASA 2013

In situatia in care jucatorul respectiv nu anunta organizatorul, sau daca organizatorul considera motivul retragerii neintemeiat, in clasamentul final jucatorul retras va fi inregistrat cu 0 victorii si primeste avertisment, iar in caz de recidiva va fi suspendat pe termen de 6 luni. Avertismentul poate fi retras in cazuri de forta majora, prin vot.

Vreau sa stiu parerea organizatorilor de la turnele mai sus mentionate unde susnumitii au incalcat regulamentul si ei au luat masuri ,se considera cum se mentioneaza mai sus "prostimea",ca nu pot sa inteleg altceva decat ca cei care au luat aceste masuri sunt ignorati de organizatorii acestui turneu.

Un raspuns cred ca e bine asteptat si de la FlorinBN daca cei aflati in situatia aceasta li se calculeaza clasamentul ca si cum ar fii totul in regula.

Se pare ca tot mai des se incalca regulamentul si nu se mai iau nici un fel de masuri.(de cele mai multe ori voit).

P.S.Costi a fost suspendat din atributiunile de organizator cand au considerat ca a incalcat regulamentul.

Trata-ti mesajul ca atare ,nu am personal nimica cu niciunul implicat aici,sunt doar pt respectarea regulamentului in vigoare.

Acelasi EMI

Ultima editare:
Regulamentul se respecta la turneul de la Ploiești, adică cei suspendați pe motiv de neprezentare la alte turnee Nu vor avea drept de joc. Listele se vor actualiza.

1 In cazul lui Trandafir Radu Catalin, se pare ca s-a strecurat o greseala: In ultimele 12 luni are o singura absenta. Clasamentul inregistreaza rezultatele din ultimele 12 luni. Atata vreme cat prima inregistrare ca nemotivat are o vechime mai mare de 12 luni, absenta s-a prescris, N-ul a disparut din clasament.
b) Participarea sa la turneul OPEN din București s-a produs dupa retragerea de la turneul de Amatori.

2 Majoritatea participantilor din București stiu ca d-l Macelaru Eugen a avut in ultimul an o perioada extrem de dificila din punct de vedere al sanatatii, iar acum se afla pe drumul bun. Faptul ca dansul poate sa participe la turneele Amatur (in care de cele mai multe ori il inscrie altcineva), este o terapie fizica si mentala care in nici un caz nu trebuie eliminata.
3 Pentru Alexandru Pop absentele nu sunt scuzate, dar, daca lamureste circumstantele absentelor din ultima perioada impreuna cu cei doi organizatori care l-au proscris, il vom reinscrie.

Cateva consideratii generale:
- Orice restrictie atrage dupa sine o restrangere, Intr-o perioada in care numarul participantilor scade, ar fi de folos eliminarea unor restrictii carora personal nu le vad eficienta.
- Consultarea fisierului nu este obligatorie; Nu exista timpul (uneori nici placerea) sa fie verificat fiecare participant, sesizarile participantilor trebuie insa verificate.
- Pentru ca suspendarea sa fie obligatorie, ar trebui ca programul sa inregistreze suspendarea celui penalizat in clasament.Astfel, in loc de MP sau pozitie in clasament, poate sa apara SUSPENDAT.

Pai baieti, pana acum a fost suspendat doar Costi ca si organizator, si asta pentru ca nu a fost pe placul conducerii amatur. Destul de multi organizatori au calcat pe bec si inainte de Costi si dupa Costi, niciunul nu a fost penalizat. Organizatorillor le place foarte tare sa ii pedepseasca pe cei care nu se prezinta la turnee, si majoritatea dintre acestia zic eu ca in nestiinta de cauza, sunt cam toti noi in Amatur, pentru ca le strica lor socotelile, este greu sa muncesti un pic in plus sa refaci grupe, sa pierzi ceva bani etc. in schimb cand vine vorba de manevrele si greselile organizatorilor toti trebuie sa stam drepti. Eu zic sa o lasati mai usor cu pedepsele astea catre participanti, ei sunt sufletul circuitului, fara ei ati organiza nunti si botezuri prin salile de sport.

- - - Actualizat - - -

Am vazut de abia acum postarea d-lui Bodeanu, un exemplu de cum ar trebui condus Amaturul, nu as mai fi scris ce am scris daca vedeam mai inainte. Scuze.

Cat jucatori participa adica la OPEN?

MPuri nu sunt recente.

Astazi ar trebui sa se actualizeze clasamentul.Se vor modifica listele.In principiu nu am vrea sa lasam pe nimeni pe afara din cei inscrisi,datorita faptului ca spatiul si logistica ne permite acest lucru.

Pentru ce sa toleram jucatori care nu au minimul decentei sa anunte cu o zi inainte ca se retrag?Pot sa o faca ori telefonic, ori pe forum , e foarte simplu.Suspendarile isi au rostul , desigur;in ultima vreme am jucat un turneu A+, cu grupa de 5 insi (unul absent), si un turneu A -a fost acceasi situatie.

Pentru ce sa toleram jucatori care nu au minimul decentei sa anunte cu o zi inainte ca se retrag?Pot sa o faca ori telefonic, ori pe forum , e foarte simplu.Suspendarile isi au rostul , desigur;in ultima vreme am jucat un turneu A+, cu grupa de 5 insi (unul absent), si un turneu A -a fost acceasi situatie.

Evident ca suspendarile ar putea avea un rost numai ca se intra intr-o tendinta de ura si dezbinare, se lasa cu suspendari in stanga si dreapta, care nu face bine tenisului nostru practicat amical. La fel de bine cum este suspendat cel care nu anunta nu vad de ce nu ar fi suspendat si organizatorul care ti-a bagat al saptelea jucator in grupa, de obicei vreunul care a venit pe nepusa masa, prieten cu organizatorul si al naibii de priceput la tenis, astfel incat in loc sa te califici tu de pe locul 4 se califica el de pe locul intai. In concluzie, nu este bine nici cand sunt 5 in grupa, pentru unii, nici cand sunt 7 in grupa pentru altii.

Pe pagina 5, am lasat o postare cu 2 inscrisi pentru Amatur: Dima Victor si Bitoiu Horia. M-am uitat pe clasament si am observat ca nu apare Dima Victor! Sa-l bagati si pe el! Va multumesc!

postarea d-lui Bodeanu, un exemplu de cum ar trebui condus Amaturul

Foarte frumos spus!

Oare nu e mai buna atitudinea inteleapta si ingaduitoare a domnului Dan Bodeanu fata de inflexibilitatea celor care vor sa se respecte un regulament perfectibil ?
Cei care au practicat cu adevarat o disciplina sportiva stiu ca este bine sa te comporti fair-play , permiti astfel unor sportivi sa-si corecteze anumite atitudini sau greseli - in final se obtine RESPECT.

Sunt de acord sa joace toti trei jucatorii mentionati: Alexandru Pop , Eugen Macelaru si Radu Catalin Trandafir - stiu ca toti sunt foarte talentati si foarte pasionati de tenis de masă.

Back
Sus