Multi vorbesc vorbe...sa ramana cei care au dat cu ambele Viscarii sau cu ambele Spirite sau cu ambele Maze...despre ce vorbim ? Repet : sa vorbeasca cei care au dat cu ambele variante ale lemnelor respective...daca Spirite se mai gasesc si se mai pot emite pareri, la Viscarii in afara de sherkan69, Johnny Erasure, Andrei Coroiu, Iulian Bularda si eu ( persoane care au tinut si dat cu mai mult de trei Viscarii cu fluture negru in mana in cariera lor de jucatori ) ii rog sa se abtina de la comentarii...nu pentru ca nu stiu sau nu se pricep, ci pentru ca realmente cele cateva Viscarii adevarate din tara noastra se impart la persoanele mai sus mentionate...la nici un lemn nu e diferenta atat de mare ca la Viscaria de la generatiile vechi la cele noi !
Pt. ca ma simt vizat de aceste afirmatii, tin sa-i fac d-lui
danmihai
1 recomandare:
- nu mai faceti afirmatii categorice daca nu cunoasteti subiectul in mod exhaustiv pentru ca riscati sa gresiti, si
2 precizari:
-a) eu nu fac afirmatii si nu imi dau cu parerea daca sunt in necunostinta de cauza, asta in caz ca nu ma cunoasteti, si
-b) intamplator, PRIMUL meu lemn a fost un Viscaria si, culmea, cu fluture
negru, primit in anul 2008, si cu care am jucat un an, despartindu-ma de el nu intentionat, ci pentru ca lemnul a fost rupt, iar cum la vremea respectiva nu "exista" Dan Pop care sa il repare, acum cred ca deja a putrezit cine stie pe unde...imediat, adica in 2009, am achizitionat un altul, de pe site-ul
www.dandoy-sports.com, cu fluture argintiu, care a sosit cam la 1 saptamana dupa ce a devenit campion mondial ZJK, ulterior acestei performante lemnul devenind dintr-o data foarte cautat, apreciat, si, imediat la magazinele de profil, aproape dublu la pret. Spun acest lucru si stiu foarte bine ce spun, asta ca sa nu existe comentarii.
Nu inteleg de ce este nevoie sa fi tinut in mana mai mult de 3 Viscarii cu fluture negru ca sa-ti poti da cu parerea despre el...:?:
Viscaria cu fluture argintiu este ceva mai rapid, si pot fi rautacios facand afirmatia (asa, ca figura de stil), ca cine nu reuseste sa stapaneasca un Viscaria cu fluture argintiu isi cumpara un Viscaria cu fluture negru, asa, ca moft...
no offence pentru jucatorii mentionati mai sus de
danmihai, pe Johnny Erasure si pe Iulian Bularda avand placerea sa-i cunosc si pe care-i respect si salut!!!...chiar daca acestia ma "doboara" la masa de joc (cu Johnny nu am jucat, dar cred ca este "peste" mine...), trebuie inteles ca un om nu se judeca dupa rezultatele din tenis sau dupa numarul de lemne din colectie (...iar asa, doar ca sa ma dau laud, am avut in proprietate cel putin 100 de tipuri de lemne, de la cele ieftine, pana la IF si TB ZLC, si am incercat cel putin alte 100, inclusiv super ZLC-urile Bfy sau Cresail
uri)
NU stiu de ce se face afirmatia ca la Viscaria este cea mai mare diferenta dintre generatii...eu am vazut diferente mai mari de comportament intre TBS-uri ale aceleiasi generatii (si credeti-ma ca am dat cu suficiente), ca sa nu mmai vorbim de Cresailuri ( generatii mai vechi, sau mai noi...iar aici nu stiu cati au tinut mai mult de unul in mana)...
Aici:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...traturile-lemnelor&highlight=compozitie+lemne sunt discutii despre compozitia lemnelor, si sunt inclusiv discutii pe tema stratului central de la Viscaria, ramase in coada de peste...
Sper ca aceste discutii sa nu degenereze intr-un fight fara sens.
Respect!
Gabi Craciunica