Au trecut in nefiinta...

Am avut ocazia de-a lungul multor turnee desfasurate prin tara de prin 2008,sa-l cunosc pe acest om deosebit de modest si corect,sa joc impotriva lui,sa fiu deranjat de iarba pe care o avea pe rever.Indiferent cine castiga,dadea dovada intotdeauna de fair-play si afisa un zambet de bucurie pentru satisfacta meciului jucat impotriva mea,ca la incheierea lui sa ne dam o mana calda in semn de pretuire si recunostinta.Tenisul de masa a pierdut un MARE OM de tenis si sincer imi pare nespus de rau pentru acest crunt adevar.Condoleante familiei si Dumnezeu acolo sus sa-l aiba in grija.Merita cu prisosinta o coroana de flori din partea comunitatii Amatur,nici un efort nu-i prea mare in astfel de situatii finale.Adio domnule MIRCEA.

Si clujenii sunt alaturi de familia indoliata,alaturi si de colegi din Reghin al trecerii in nefiinta a lui Mircea Toncean .Odihneste-te in pace.

Condoleanțe familiei! O sa-mi aduc aminte cu placere de meciurile jucate cu el .Un psihic de fier.Dumnezeu sa-l odihneasaca.

Nu-mi vine sa cred ca s-a dus si Mircea. Cuvintele sunt de prisos .
Sincere condoleante familiei si celor apropiati !

Condoleante familiei indurerate, un domn deosebit ! Dumnezeu sa-l ierte!

I-am cunoscut personal si pe Cristian Cretu si pe Gheorghe Munteanu, oameni modesti cu mult bun simt. Ne-am intalnit deseori in diferite locatii din tara, chiar am avut placerea sa joc cu amandoi, oameni care si-au dedicat o farama din viata tenisului de masa amator. O mare pierdere pentru Amatur. Mare pacat !

Dumnezeu sa-i odihneasca !

Condoleante familiei !

In Memoriam!

In Memoriam!

Amatorii, prezenți și ei la Focșani pentru Turneul Final, au păstrat un moment de reculegere în memoria lui Bogdan Filimon, gest ?nsoțit de ultimele aplauze pentru Bogdan la un Turneu AmaTur.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Noi o să ni-l amintim mereu așa cum a fost la masa de tenis: tonic, pozitiv și mereu cu zâmbetul pe buze.

Back
Sus