ÎNCHIS Cumpăr fata pentru TBS

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

andi d

junior
Scor reacție
0
Vârstă
56
Locație
Hârlău
Cumpăr o fata neagră , compatibila cu un Timo Boll Spirit , dimensiuni 150x157 mm,cu grosimea între 1,8 si 2,00 inclusiv, in stare foarte buna. O seara buna tuturor forumistilor !

- - - Updated - - -

Valabil.Cu o mica rectificare : fata neagră buna sau(spre) foarte buna.

Rezolvat. Se poate inchide topicul. Multumesc celor care mi-au făcut oferte.

Ultima editare:
Mulțumesc, însă e o fata prea rapida pentru mine. Din câte știu e și grea ,iar TBS-ul meu e și el destul de greu .Stimă.

- - - Updated - - -

D-le alx_vas v-am transmis în mp ca doresc fete cu dimensiunile 150?157,strict și o sa va am în vedere în cazul în care nu găsesc ,deci mă interesează doar în aceasta măsură oferta dumneavoastră. Deocamdată,doresc sa caut în continuare fetele pe care le consider ca mi se potrivesc. Nu doresc sa va încurc,așa ca nu trebuie sa îmi rezervați fetele ce mi le-ați propus spre vânzare.?n speranța unor colaborări ulterioare,va doresc toate cele bune !

Am 2 fete comic bluefire MP3 jucate putin timp taiate LA dimensiuni we 155:150

- - - Actualizat - - -

Donic

- - - Actualizat - - -

M3 scuze tastatura!

Am rezolvat problema. Se poate inchide topicul. Multumesc celor care mi-au făcut oferte.

......................................

Rezolvat. Se poate inchide topicul. Multumesc celor care mi-au făcut oferte.

Vezi in bara de sus a anuntului, ca ai 4 butoane, printre care si unul "Administrativ"...il deschizi si o sa vezi ca iti apare sub el un buton cu "inchide subiectul"...si asa se rezolva...:thumbup:

Spor la topspin!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus