AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ Regional, Ziua Națională AmaTur - Zona 3, București 5 Septembrie 2015

Iata ca timpul si spatiul ne dau ocazia sa onoram cateva promisiuni mai vechi: toate grupele vor incepe dimineata, vom avea un numar mare de mese la dispozitie si, cel mai important, avem ocazia sa invitam cat mai multi jucatori incepatori, asteptam cat mai multi jucatori debutanti, care sa aduca un suflu nou acestei miscari care peste cateva luni va implini venerabila varsta de 10 ani!

Bună ziua.

Acceptați un cadou? în numele participanților la turneul regional din zona 3... (debutanți sau....versați)

Vreau să vă trimit vreo 75 de cărți, să le oferiți celor care vin în 5 septembrie ca premiu de participare. Sau cum doriți dumneavoastră, poate vă vine altă idee mai interesantă. Absolut CADOU.

Vreau doar o adresă unde să le trimit. Probabil aveți mașină, iar de la poștă până la sală cărțile încap toate pe scaunul din dreapta sau în spate.

Vă rog răspundeți. Eu mai sunt în țară doar până luni, iar cărțile deja sunt pregătite. De fapt, m?ine deja merg să trimit cărțile în alte 4 zone.

Mulțumesc și distracție plăcută la turneu.

Cucu Cristin, Banuta Dumitru, Ispas Victor... din cate am inteles puteri participa doar la A+ din zona in care este localitatea de domiciliu.

Cucu Cristin, Banuta Dumitru, Ispas Victor... din cate am inteles puteri participa doar la A+ din zona in care este localitatea de domiciliu.

Cucu Cristin si Banuta Dumitru se pot inscrie le Baicoi, iar Ispas Victor este asteptat in București la Top Tenis :)

Probabil denumirea turneelor, aproape identica, creeaza confuzii la cei care nu pot citi intregul text...

Ultima editare:
Acatrinei Lucian Marian, Roman, amatori avansati *cu mentiunea ca un administrator al forumului sa imi schimbe localitatea, fiindca nu mai stau in Roman, ci in București. Multumesc

Back
Sus