ÎNCHIS Vand trening Joola XL si fata Tibhar Aurus 1,9 mm

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

lica george

organizator local
Scor reacție
261
Vârstă
57
Locație
Eforie Nord
Trening Joola marimea XL, imbracat la un antrenament, practic nou, 100 lei - pret fix, transport inclus Posta cu banii in cont.

Fata Tibhar Aurus Sound, rosu, 1,9 mm 150/155 mm, probata un antrenament de 90 min. - 70 lei

poze, mai jos.

0722-317974

Ultima editare:
Acum ca "veni vorba"... si K ! :)
Multumesc! ;)
Nu m-ar deranja nici A,B,C,D, dar ma indoiesc ca as gasi...

Interesant...de ce nu si " K " ?

Era o intrebare capcana...credeam ca ati dat cu litera " K " si ati ajuns la cateva concluzii nu foarte bune...lucru care mi s-a intamplat destul de curand ( insa nu e vorba despre asta )...bafta in gasirea lemnului potrivit !

Nu exista cu literele A, B, C, D, E, F, cele care ar corespunde anilor cu aceste litere la inceputul seriei nu au serie. Prima litera a fost G iar la Viscaria, s-au fabricat cu fluture negru cu literele G si H iar incepand cu litera H s-au fabricat in paralel cu fluture argintiu si negru.

George cred ca ai prins ceva virusi de alaltăieri ��

Nu exista cu literele A, B, C, D, E, F, cele care ar corespunde anilor cu aceste litere la inceputul seriei nu au serie. Prima litera a fost G iar la Viscaria, s-au fabricat cu fluture negru cu literele G si H iar incepand cu litera H s-au fabricat in paralel cu fluture argintiu si negru.

Multumesc Johnny!... ce-i drept, nu sunt asa bine documentat!

- - - Actualizat - - -

George cred ca ai prins ceva virusi de alaltăieri ��

E numai "vina" ta, ca mi-ai dat in mana sa probez minunatia aia de lemn!... de atunci, mi-a ramas gandul la el ! :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus