Caut partener (i) tenis de masa Pitești

AlexLupescu

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
35
Locație
Pitești
Salutare tuturor. Sunt piteșteni pe aici care nu au parteneri de joaca? Sunt la un nivel amator-mediu ( zic eu ) și mi-ar plăcea sa mai joc și cu alți colegi, ținând cont ca nu am decât un prieten cu care merg regulat și m-am cam plictisit de același stil de joc :) aștept doritori.

Salutare tuturor. Sunt piteșteni pe aici care nu au parteneri de joaca? Sunt la un nivel amator-mediu ( zic eu ) și mi-ar plăcea sa mai joc și cu alți colegi, ținând cont ca nu am decât un prieten cu care merg regulat și m-am cam plictisit de același stil de joc :) aștept doritori.

Poti veni la Sc.gen 19, unde sigur gasesti cu cine sa joci.
Programul este marti, miercuri si vineri de la orele 19.00-20:30
simbata si duminica de la orele 15:00 la 19:00

Mulțumesc de informație. Maine o sa fiu și eu acolo. Cum mă recomand? Sau cum se procedează? E cu taxa? Sau doar se plătește timpul de joc?

Salut !
Si eu sunt din Pitești si doresc acelasi lucru. Tot la amatori. Tel 0762980490 seara.

Ultima editare:
Salut. Asta seara am fost acolo, a fost ok. O sa mai merg. Dacă vrei ne putem întâlni și sa mergem m?ine seara împreună.

Back
Sus