Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Consider ca aceasta propunere avantajeaza ierbarii, ar juca mult mai usor mingii scurteEu propun sa jucam fara fileu!
Consider ca aceasta propunere avantajeaza ierbarii, ar juca mult mai usor mingii scurte![]()
Eu sunt un om mai in varsta, care nu ma misc foarte bine la masa( 100 de kg, bat-o vina!) dar care paradoxal are cu tine un bilant absolut pozitiv( 0 infrangeri) atat in epoca friction less cat si in epoca Tibhar grass Dtecs. Si atunci care e problema?:thumbup:Acei oameni mai in varsta care nu se pot misca bine la masa pot juca in continuare cu ierburi si antispinuri dar din gama celor omologate de ce trebuie neaparat sa aiba fete interzise??!!
Domnule LAKY,eu zic ca tanarul de 35 ani,kristalori ,NU A IMBATRANIT suficient de mult sa invete sa joace impotriva ierbarilor.Unii invata acest lucru in cateva luni printr-un antrenament intensiv,iar altii nici macar intr-o viata de om.Depinde de talentul fiecaruia.
Nea priza tok sau dl.dr.Ciobanu matale zici ca iti place sa joci impotriva ierbarilor dar vad k pe aici nu sti cum sa faci sa ne interzică, am jucat odată la top tenis si mi-ati zis k nu am topspin ca nu am aia nu am aia dar dumneata ai 3 probleme majore prima esti pervers mare , a doua nu prea sti sa joci impotriva ierbi si a treia nu ai rever no offense please.
Cred ca-l confunzi !
Stie sa joace excelent impotriva "ierbivorilor", de ce i-ar trebui rever cand le are pe toate celelalte?, si n-are 3 problemele ci mai multe... chiar multe... Si mie mi-e draga si-l respect din toata inima. Acum abia astept sa-l intalnesc la masa de joc ! :twisted:
Salut Dottore !
Respect.