Felicitari si La Multi Ani lui...

La multi si fericiti ani domnule Lakatos Zsolt.
Sa aveti multa sanatate, cat mai multe clipe frumoase petrecute alaturi de cei dragi, impliniri si pace sufleteasca.
Sa ne vedem cu bine la cate un concurs de tenis de masă si peste 20-30 de ani.

Multumesc tuturor prietenilor mei pentru urările de bine, si sa fie tot asa si la 66, 77, 88 s.a.m.d ca la 55!

LA MULTI ANI!domnule DAKIRO alaturi de urarile de sanatate,bucurii, fericire ,multe realizari in viata si succes pe mai departe atat la masa de joc sectiunea Amatori,cat si la pupitrul tehnic in calitate de organizator si al-2-lea reprezentant zonal pe regiunea noastra.

La multi ani Dan Chirap !
Sanatate si numai impliniri iti dorim din toata inima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

La multi ani domnule Dan Chirap.
Sa aveti sanatate, cat mai multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.
In urmatorii 30-35 de ani sa va gasesc la concursurile de tenis de masă in dubla postura de jucator si organizator.

Dan Chirap
Am ramas impresionat de puternica lui personalitate inca de la prima mea aparitie la Gura Humorului,cu "ceva" ani inainte.In timp,am descoperit la el calitati deosebite:profesionalism,altruism,onestitate si mult simt al (H)umorului,calitati pretuite de toti prietenii sai si colegii din Amatur.Aceste calitati,impreuna cu dragostea nemarginita pentru tenisul de masa,au facut din Dan un jucator consacrat in randurile amaturistilor si un organizator iubit si apreciat de toti ceilalti colegi de "breasla"!
"La multi ani" cu sanatate si multe impliniri,Dane!

"La multi ani" cu mult bucurii si impliniri acestui adevarat "catalizator" al tenisului de masa din Vechea cetate Domneasca,Targoviște!
Sa fi sanatos si mereu cu pofta de joc,'nea Ioane!

LA MULTI ANI!pentru Dan Universal si pentru Gaby Nemtoi(in ordinea descrescatoare a varstei implinite),alaturi de urarile de sanatate,bucurii si numeroase impliniri mai ales in sfera tenisului de masa.

La multi ani lui Dan Universal Pop, neobosit promotor al tenisului de masa dejean, organizator de turnee, amaturist cunoscut, vesnic tanar si nelinistit ... in gasirea setupului castigator.

La mulți ani cu sănătate Danut!

Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

La multi ani Danut ! Sa fii sanatos si sa ne chemi cit mai des la turneele tale !

La multi ani Pop Danut -Dej.
Iti urez multa sanatate, fericire si cat mai multe impliniri alaturi de cei dragi.

Back
Sus