AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Iernii - Moș Crăciun" ediția a VIII-a, Fălticeni - 19.12.2015

Blanariu Dionisie din Baisesti la avansati
Blanariu Ioan din Baisesti la incepatori
Cocinschi Emanuel din Vatra Dornei la avansati
Mult succes tuturor!!!

Daca l as inscrie pe Manu la avansati ar insemna sa-l desconsider.Am jucat contra lui la Bistrița asa ca vorbesc in cunostinta de cauza.Daca tin bine minte l-a batut pe Bogdan Roman,care in cele din urma a castigat concursul..asta spune tot

Ultima editare:
Fălticeni - vedere aeriană!

Fălticeni - vedere aeriană!

La minutul 3,30 sala de sport Gabriel Udișteanu, stadionul Nada Florilor și dincolo de Șomuz - întinsele livezi cu mere ale Folticeniului!

din pascani poturu ioan avansati

- - - Actualizat - - -

de inscris din Pascani<Liviu Caltea/Dragan Dan,Hrusca Radu/la incepatori.

Se inscrie la incepatori Bordianu Bogdan din Fălticeni la incepatori, va multumesc.

Buna ziua, din motive personale dl. Parascuta Daniel este nevoit sa se retraga.
Mult succes tuturor!!!

- - - Actualizat - - -

Buna ziua, va rog frumos sa-l transferati pe dl. Pelin Dumitru de la AVANSATI la INCEPATORI.

Multumesc!

Durac Cosmin Iași la incepatori

Trimis de pe al meu LG-F310L folosind Tapatalk

Domnu' Cosma da ' avem loc toti cati vrem sa venim, ca deja sunt 175 de suflete care vor sa fuga de acasa de la scuturat covoare si alte activitati pre Craciun ?

In sala Udisteanu vor fi minim 16 mese,max 20 (cam inghesuite,dar s-au jucat multe concursuri in sali ca aceasta cu 20 de mese montate).
In sala Bacescu, maxim 8
16 (minim)x 8=128 jucatori
8 x8= 64 jucatori
------------
Total (minim)=192 jucatori

Daca punem 20 de mese incap 160+64 = 224 jucatori
Maiine dimineatza vine echipa de electricieni sa schimbe becurile arse, aici a fost o problema dar s-a gasit o nacela mobila suficient de inalta pt a desfasura operatiunea

Avem la dispozitie si sala de la Colegiul Nicu Gane (una din cele doua folosite la turneul din vara) ,iesita recent din RK,conditii optime.
Am discutat cu Dan Chirap despre mese chiar astazi..are destule,distanta G.H.-Fălticeni e de doar 30 km,nu e problema
Conditiile meteorolgice probabile la Fălticeni in ziua concursului: +5 - +7 grade Celsius,fara precipitatii (asa zic glumetii astia de la meteo)
Ce-o iesi,Dumnezeu cu mila...macar aveti pe cine injura :)

Ultima editare:
Sper sa fim sanatosi,voiosi ,sa venim sa va colindam si bineinteles sa jucam tenis de masă.

Asadar echipa de colindatori:p din Oradea
Cotca Diana Oradea- incepatori
Cotca Rares Oradea- incepatori
Cotca Dacian Oradea- open
Cotca Alina-sustinatoare :p

Sper sa-mi si iasa planul(copiii si sotia inca nu stiu):p !

In sala Udisteanu vor fi minim 16 mese,max 20 (cam inghesuite,dar s-au jucat multe concursuri in sali ca aceasta cu 20 de mese montate).
In sala Bacescu, maxim 8
16 (minim)x 8=128 jucatori
8 x8= 64 jucatori
------------
Total (minim)=192 jucatori

Daca punem 20 de mese incap 160+64 = 224 jucatori
Maiine dimineatza vine echipa de electricieni sa schimbe becurile arse, aici a fost o problema dar s-a gasit o nacela mobila suficient de inalta pt a desfasura operatiunea

Avem la dispozitie si sala de la Colegiul Nicu Gane (una din cele doua folosite la turneul din vara) ,iesita recent din RK,conditii optime.
Am discutat cu Dan Chirap despre mese chiar astazi..are destule,distanta G.H.-Fălticeni e de doar 30 km,nu e problema
Conditiile meteorolgice probabile la Fălticeni in ziua concursului: +5 - +7 grade Celsius,fara precipitatii (asa zic glumetii astia de la meteo)
Ce-o iesi,Dumnezeu cu mila...macar aveti pe cine injura :)

Nu injuram pe nimeni dol. Cosma, de abia asteptam sa venim echipa de la Iași care anul asta o sa fie tare mare .

Quiz no.7
In sezonul competitional 2014-2015 echipa de tenis de masă a A.C.S.Somuz a terminat campionatul diviziei B pe locul...?...din 16 echipe

Back
Sus