AmaTur: Turneu A Turneu A - Topoloveni, 12 decembrie 2015

Clasament Avansati

1.
Rada Florin - Pitesti.jpg
Rada Florin - Pitești
2.
Doba Vasile - Pitesti.jpg
Doba Vasile - Pitești
3 -- 4
Nacu Dan - Bucuresti.jpg
Nacu Dan - București
Micuda Mihai - Bucuresti.jpg
Micuda Mihai - București
5 -- 8
Bradusca Cornel - Targu Jiu
Apostol Cerasela - Pitești
Voin Doru - București
Sultan Valentin - Craiova
9 -- 12
Trocan Alexa - Mioveni
Dospinescu George - București
Arabagiu Marius - București
Lazar Ion - București
13 -- 18 1v gr.sup.
Stancalie Doru - Craiova
Stoica Mihai - Mioveni
Stanciu Stelian - Călărași
Popescu Remus - Ramnicu Valcea
Dobrin Adrian - Targoviște
Rizea Andrei - București
19 -- 24 0v gr.sup.
Darmaz Ion - Targoviște
Movileanu Flavius - Targoviște
Stan Catalin - Curtea de Argeș
Safta Alexandru - Targoviște
Pribeagu Claudiu - Pitești
Negulescu Ioan - Ramnicu Valcea
25 -- 28 2v gr.inf.
Trocan Nicolae - Mioveni
Dinicescu Ion - Pitești
Viciu Dragos - Pitești
Rizea Cristina - Pitești
29 -- 32 1v gr.inf.
Preda Nicolae - Curtea de Argeș
Railean Vlad - Ramnicu Valcea
Manoiu Claudiu - Fieni
Badulescu Teo - Ramnicu Valcea
33 -- 36 0v gr.inf.
Niculescu Gabriel - București
Oprea Ionela - Pitești
Burlacu Dan - Craiova

Un turneu frumos cum ne a obisnuit Sorin, fluid, fara timpi morti, meciuri multe si frumoase. Mancare buna ca de obicei, dar tot sarmalele sunt cele mai bune, lipsa lor fiind singura nemultumire ;)
Multumim Topoloveni, Multumim Sorin Botirca

Am ajuns cu bine acasa dupa ce am băut sticla de vin Albota. Fasolea a fost foarte buna, gazdele ca de obicei primitoare si turneul a fost o reusită cel putin pentru mine a fost chiar fenomenal se pare ca pauza de o săptăm?nă mi-a prins bine azi am avut chef de joc.Va salut si sa ne vedem cu bine.

Trebuie sa zic sincer ca a fost unul din cele mai frumoase turnee la care am fost vreodata. Organizare ireprosabila, fluiditate, conditii foarte bune, samd.
Imi pare rau ca nu am reusit sa imi pastrez calmul pana la final si am dat cu bata in balta...dar asta nu face turneul mai putin minunat decat a fost. Felicitari tuturor!

Un lucru care ma impresionat astăzi foarte mult a fost faptul ca Dumitrescu Cornel a jucat tot concorsul cu doliu la mana stânga in semn de pretuire si respect pentru prietenul sau si al nostru al tuturor Filimon Bogdan(Butelie).Azi Bute a fost printre noi.

Ultima editare:
Felicitari, Alinuș! Sanatate iti doresc si multa putere de munca si sa-l faci din ce in ce mai mandru pe ala batranu' ! Sarbatori Fericite iti doresc, familiei tale si tuturor tenisman-ilor de la Călărași !

Felicitari Sorin pentru turneul reusit, ca de obicei. M-a impresionat Stanciu Alin in mod pozitiv, daca ar fi un pic mai focusat...totul va fi bine. M-am simtit foarte bine, imi pare rau ca am ezitat si nu am mai reusit sa ma bucur de fasolea cu carnati... La Multi Ani pt toti amaturistii si multumesc prietenilor care m-au sustinut. Sa ne vedem sanatosi pe 10 ianuarie!

Multumesc frumos pentru aprecieri. Ma bucur sa fiu in aceasta familie "Amatur". Mai am multe de invatat dar pe de alta parte daca suntem sanatosi sunt sigur ca vom reusi sa trecem peste toate...

Turneul a fost o reusita pe aceasta cale vreau sa multumesc organizatorului
pt buna desfasurare. Va urez tuturor sarbatori fericite si un sincer La Multi Ani !!
Apropo, sau facut poze de grup la sfarsit sau postat undeva ?

- - - Actualizat - - -

Ultima editare:
Turneul a fost o reusita pe aceasta cale vreau sa multumesc organizatorului
pt buna desfasurare. Va urez tuturor sarbatori fericite si un sincer La Multi Ani !!
Apropo, sau facut poze de grup la sfarsit sau postat undeva ?

- - - Actualizat - - -
Vin si pozele in maxim 2 zile. Multumesc tuturor!

Trimis de pe al meu SM-T535 folosind Tapatalk

Back
Sus