ÎNCHIS Vand diverse Fete si Lemne

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Vand Timo Boll Spirit nou, maner ST, cu fete DHS Skyline III tg, pe fh si LKT green dragon pe bh, ambele fete noi si date cu booster. Pret 500 lei sau schimb cu Timo Boll ALC, ZLC, Mizutani si Jike ZLC sau Viscaria

Mai vand un lemn Stiga Ebenholz NCT V made in sweden, cu doua lovituri pe cant, dar fara probleme, maner FL (poze in curand) - pret 250 lei sau schimb cu Nittaku Acoustic, Yasaka Ma Lin Extra Off, DHS Hurricane Hao sau DHS Hurricane King III.

(la ambele lemne ofer diferenta sau primesc, in functie de schimb)

scuze de offtopic nu m.am abtinut..daca vrei sa faci schimb pentru lemnele alea eu zic sa nu te obosesti..tbs e peste toate..doar schimba fetele..pune niste fx.uri sau fete xiom! Si ai o super paleta! Stima

Trimis de pe al meu V1_Viper folosind Tapatalk

Vand Timo Boll Spirit nou, maner ST, cu fete DHS Skyline III tg, pe fh si LKT green dragon pe bh, ambele fete noi si date cu booster. Pret 500 lei sau schimb cu Timo Boll ALC, ZLC, Mizutani si Jike ZLC sau Viscaria

Mai vand un lemn Stiga Ebenholz NCT V made in sweden, cu doua lovituri pe cant, dar fara probleme, maner FL (poze in curand) - pret 250 lei sau schimb cu Nittaku Acoustic, Yasaka Ma Lin Extra Off, DHS Hurricane Hao sau DHS Hurricane King III.

(la ambele lemne ofer diferenta sau primesc, in functie de schimb)

Salut,

TBS-ul se vinde si fara fete? Daca da, care este pretul acestuia?

Mersi,
Andrei

Timo Boll Spirit VANDUT!!!

Valabile Stiga Ebenholz NCT V made in sweden - 250 (sau schimb)

Si cele doua fete chinezesti DHS Skyline III tg si LKT green dragon, noi - 100 lei ambele

- - - Actualizat - - -

Valabil!!!

Vand Lemn Butterfly Zhang Jike ALC (model nou), doua lovituri foarte mici, superficiale pe cant, in rest in stare foarte buna. Il vand ca paleta cu fetele Joola Rhyzm-Tech (made in Germany) rosie pe fh si TSP Ventus Spin (made in Germany) neagra pe bh. Paleta este jucata aprox. 8 ore, deci fetele arata ca noi, fara ciupituri, etc.
Paleta intreaga o dau la 650 lei.
Doar lemnul 500 lei.
Poze in curand.

Valabile Stiga Ebenholz NCT V made in sweden - 250 (sau schimb)

Si cele doua fete chinezesti DHS Skyline III tg si LKT green dragon, noi - 100 lei ambele

Xiom Tau II neagra - reducere la 60 lei

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus