Va salut ! Vreau sa-mi amenajez un loc pentru o masa de tenis,am nevoie de sugesti !!

Scor reacție
62
Vârstă
30
Locație
Curtea de Argeș
Va salut dragi colegi !

M-am gandit sa nu mai arunc bani la sali de sport etc,si sa-mi fac acasa un loc special amenajat !

Masa mi-am cumparat ,un Stiga Expert Roller !

La etajul 2 la casa ,nu este nimic facut (ma refer ca nu este mobila ,decat zidurile ,etc ) ,as vrea sa stiu ce sa pun pe jos sa nu alunec si bineinteles sa nu se faca praf sa nu sara mingea foarte rau ,sa stau sa alerg dupa mingi ,cu lumina tind sa cred ca un neon pe mijloc este destul de ok ! In principiu m-ar interesa ce sa pun pe jos ...

Astept sugesti in privinta amenajari ...orice sugestia e bine venita .
Va multumesc!

Nu vreau sa torn sapa sau etc (o sa fac altceva in locul ala,masa o sa tin un an pana gasesc o alternativa ) . Vreau ceva care se pune direct peste ciment si nu aluneca ...daca ai vreo idee e binevenita

- - - Actualizat - - -

Covor PVC de trafic nu e ok?

Poti pune niste OSB (prins in cateva dibluri), care ulterior il poti refolosi in alta parte. In locul unde vei amplasa masa, tai OSB-ul astfel incat picioarele mesei sa stea pe ciment (sau poti pune ceva din cauciuc dur, pentru o saritura buna a mingiei).

Cat merita masa asta second ? vreau un pret cat mai real ? e in stare buna ,este jucata dar este ok ! Este STIGA expert roller

Nu te inteleg. Parca ieri ai spus ca vrei sa ti faci sala de tenis acasa, acum vinzi masa? Nu mai inteleg.

Ce rost mai are? Ai cumpărat-o, bucura-te de ea! Nu te mai g?ndi la cat ai dat, sau dacă merita banii...

Spune cat ai dat pe ea. Noua costa destul de mult, daca am vazut eu bine, vreo 1300 $!

Back
Sus