Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

http://tt-shop.ro/content/19-București
amdeschis.jpg

Felicitari pentru noul magazin! Venit, vazut, placut, iar Rasvan o supergazda, ca intotdeauna. I-am urat un bine-venit in peisajul bucurestean. Magazinul discret, cochet, bine aprovizionat cu materiale si, mai ales, cu echipamente foarte frumoase. Am privit, am pipait, Am pus ochii pe un tricou si il voi cumpara la urmatoarea vizita.

Indiferent cum ar fi, e un mare avantaj ca s-a deschis si in București.... Poti sa te duci la magazin, sa alegi dintre 3-4 lemne, ai posibilitatea sa dai cu mingia pe lemn, sa simti vibratiile, si sa iti alegi un lemn care ti se pare ca ar sari bine...

Asta e clar, la Bistrița cam greu de ajuns dar la capitala ajungem mai repede noi astia din provincie.
La primul drum calc si eu magazinul sa vad cu ce ma aleg :clap:

Programul e cel mai tare :D
Felicitari Rasvan ptr. magazin !!
Multumesc. Colegul meu de la București, Stefan Ghinea, este student in anul 2. Din acest motiv am facut orarul magazinului astfel incat sa nu-i afecteze frecventa la cursuri. Vreau ca jobul la magazin sa-l ajute, nu sa-l incurce.

va felicit pentru toate dar, ptr aceste mingi:
http://www.tt-shop.ro/product.php?id_product=1107, sunt total dezamagit!
cred ca s-a gresit sportul pentru care au fost fabricate, trebuiau trecute la RUGBY!

Buna seara. Multumesc pentru felicitari. Din pacate in general mingile de plastic sunt mult mai slabe decat cele de celuloid. Sincer mingile astea n-am apucat sa le testez. Cu 2 zile inainte de a le comanda dvs le-am primit si, fiind "New Entry" le-am si pus pe site la vanzare. Intre timp am mai trimis cateva si la niste cluburi si o sa le cer si lor un feedback sa vedem daca sunt toate asa de slabe sau s-a nimerit la dvs. Multumesc inca o data si va tin la curent .

Buna seara. Multumesc pentru felicitari. Din pacate in general mingile de plastic sunt mult mai slabe decat cele de celuloid. Sincer mingile astea n-am apucat sa le testez. Cu 2 zile inainte de a le comanda dvs le-am primit si, fiind "New Entry" le-am si pus pe site la vanzare. Intre timp am mai trimis cateva si la niste cluburi si o sa le cer si lor un feedback sa vedem daca sunt toate asa de slabe sau s-a nimerit la dvs. Multumesc inca o data si va tin la curent .

va inteleg,
sa speram ca a fost doar cutia luata de mine ca sa nu cada prestigiul FLUTURASULUI :wink:

Am cumpărat acum 7 luni o paleta de la tt shop nu am cuvinte decat sa le fie rusine!! Atât pot sa spun fete noi si el îmi da vechi sunt uzate de vai de capul lor RUSINE! NU cumpărați de la ei

Cred ca esti intr-o mare eroare. Fetele nu tin vesnic. Se uzeaza!!!

Back
Sus