AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Cupa Chindia", Târgoviște - 5.03.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Din Pitești la Avansati :
Stanescu Raluca
Ionica Maria
Rizea Cristina

La Incepatori :
Pribeagu Sebastian
Leanca Delia
Dicu Darius
Pruna George
Dima Alexia
Ene Diana
Pribeagu Claudiu

. Pop Zoltan, Dej, 167 - 21,64 - O asa arata situatia dlui pop zoltan dupa 7 luni de absenta din amatour ,datorita faptului ca in aceste 7 luni a luptat in agfanistan pt tara noastra romania!. Fi-ind plecat nu a mai putut participa la multe concursuri !! de aceea va rog sa ai acordati un wild card special !!! Si sa ai dati voie sa participe daca retragerile si actualizarea clasamentului de la 1 martie nU o vor face !! acesti baieti trebuiesc sa fie cinstiti pt Ca lupta pe fronturilre din strainatate riscandu-si viata !! cu multumiri anticipate DANUT POP ! PS!!.. EL NU STIE DE INTERVENTIA MEA AICI ,CEL PUTIN NU INCA !!
POSIBIL SA NU FACEM DE O MASINA SI SA NE RETRAGEM TOTI DACA ZOLI NU VA PUTEA PARTICIPA !! INSA SPER CA SPIRITUL AMATOUR SI PATRIOT VOR TRIUMFA! ! MULTUMESC !!

acum asteptam un raspuns oficial !! eu zic ca un wild card special acordat in plus nu o sa supere pe nimieni !! multumesc !!

Pop Zoltan, Dej, 167 - 21,64 - O. Asa arata situatia D-lui Pop Zoltan dupa 7 luni de absenta din AmaTur, datorita faptului ca in aceste 7 luni a luptat in Agfanistan pentru tara noastra - Romania! Fiind plecat nu a mai putut participa la multe concursuri!! De aceea va rog sa ai acordati un wild card special!!! Si sa-i dati voie sa participe, daca retragerile si actualizarea clasamentului de la 1 Martie nu o vor face!! Acesti baieti trebuiesc sa fie cinstiti pentru ca lupta pe fronturile din strainatate riscandu-si viata!! Cu multumiri anticipate DANUT POP!
PS!! EL NU STIE DE INTERVENTIA MEA AICI, CEL PUTIN NU INCA!!
POSIBIL SA NU FACEM DE O MASINA SI SA NE RETRAGEM TOTI DACA ZOLI NU VA PUTEA PARTICIPA!! INSA, SPER CA SPIRITUL AMATUR SI PATRIOT VOR TRIUMFA!! MULTUMESC!!

Acum asteptam un raspuns oficial!! Eu zic ca un wild card special acordat in plus nu o sa supere pe nimieni!! Multumesc!!

Probabil că răspunsul oficial pe care-l aștepți, alături de ceilalți - și nu puțini - aspiranți la wild-card-uri, o să vină din partea lui Adi Lăzăroiu joi seara, după terminarea înscrierilor.
P?nă atunci, o dedicație din partea organizatorilor către toți cei care toți cei aflați pe front "around the world, protecting our freedom, past and present" (Rod Stewart)

Primul clip conține dedicația lui Rod Stewart, al doilea e videoclipul care spune povestea melodiei.

La incepatori, rog a se corecta in loc de Craciun David din București, sa apara Craciun David Mihai din București, 11ani, nascut 21.02.2005, locul 1825, punctaj 14, MP 5, dupa clasamentul actualizat, fiind aceeasi persoana, omisiunea facandu-se la prima inscriere din 23.01.2016, la turneul din București, am cerut corectia la turneul din 20.02.2016 din București si am fost sfatuit sa merg pe numele scurt pana se va face corectia din clasament, pentru a nu crea confuzie. Am participat si la turneele de Mini-AmaTur din ultimi 3 ani. Multumiri organizatorilor.

Cu părere de rău, sunt nevoit sa ma retrag din cauza serviciului.
Roseti Ionuț, Lugoj
Succes tuturor!

Se retrage da la incepatori, din Botoșani Chiriac Marius.
Succes tuturor participantilor.

Back
Sus