Kantor Imre-Zoltan
Table Tenis Without Borders
Kantor Imre-Zoltan se retrage.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Am si eu o nelamurire:la inscrierea in cadrul unui turneu A+ se tine cont de locul din clasament sau de MP?Eu unul stiam ca la inscriere se tine cont de clasament si la alcatuirea grupelor inferioare se tine cont de MP
Buna seara!
Am si eu o nelamurire:la inscrierea in cadrul unui turneu A+ se tine cont de locul din clasament sau de MP?Eu unul stiam ca la inscriere se tine cont de clasament si la alcatuirea grupelor inferioare se tine cont de MP,credeti ca m-ati putea lamuri in aceasta privinta?Multumesc frumos!
La turneele A+ se tine cont de clasament, dar, daca numarul de locuri este completat, prioritate au jucatorii cu punctaj corespunzator categoriei.
In cazul lui Luca, se poate inscrie la categoria <12p sau poate va primi un wild card din partea organizatorilor.
Si sa inteleg ca noii veniti ca mine nu prea au sanse sa intre in acest concurs? Cand pot afla daca am sanse sa intru? Sa vin totusi sambata la sala? Si daca da, pe la ce ora?