AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Buna seara!
Am si eu o nelamurire:la inscrierea in cadrul unui turneu A+ se tine cont de locul din clasament sau de MP?Eu unul stiam ca la inscriere se tine cont de clasament si la alcatuirea grupelor inferioare se tine cont de MP,credeti ca m-ati putea lamuri in aceasta privinta?Multumesc frumos!

Am si eu o nelamurire:la inscrierea in cadrul unui turneu A+ se tine cont de locul din clasament sau de MP?Eu unul stiam ca la inscriere se tine cont de clasament si la alcatuirea grupelor inferioare se tine cont de MP

Cu clasamentul aveti dreptate.
Cu MP-ul insa depinde de decizia organizatorului, anuntata in primul post (poate sa fie MP sau traditionalul "dupa clasament").

Buna seara!
Am si eu o nelamurire:la inscrierea in cadrul unui turneu A+ se tine cont de locul din clasament sau de MP?Eu unul stiam ca la inscriere se tine cont de clasament si la alcatuirea grupelor inferioare se tine cont de MP,credeti ca m-ati putea lamuri in aceasta privinta?Multumesc frumos!

La turneele A+ se tine cont de clasament, dar, daca numarul de locuri este completat, prioritate au jucatorii cu punctaj corespunzator categoriei.
In cazul lui Luca, se poate inscrie la categoria <12p sau poate va primi un wild card din partea organizatorilor.

La turneele A+ se tine cont de clasament, dar, daca numarul de locuri este completat, prioritate au jucatorii cu punctaj corespunzator categoriei.
In cazul lui Luca, se poate inscrie la categoria <12p sau poate va primi un wild card din partea organizatorilor.

Domnu Bodeanu,merg pe mana dumneavoastra de organizator cu mare experienta si iubitor de copii!

Gheorghe Florin / București se transfera de pe lista de așteptare de la Avansati la începători

Si sa inteleg ca noii veniti ca mine nu prea au sanse sa intre in acest concurs? Cand pot afla daca am sanse sa intru? Sa vin totusi sambata la sala? Si daca da, pe la ce ora?

Si sa inteleg ca noii veniti ca mine nu prea au sanse sa intre in acest concurs? Cand pot afla daca am sanse sa intru? Sa vin totusi sambata la sala? Si daca da, pe la ce ora?

Sansele d-vs de participare pe lista sunt mici. Turneul incepatorilor va incepe la ora 13,30. Jucatorii inscrisi care nu se vor prezenta pana la acea ora pot fi inlocuiti cu jucatori prezenti la sala.

Back
Sus