ÎNCHIS Vând produse Butterfly, Der. materialspezialist, Xiom

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

phill

Active Member
junior
Scor reacție
72
Vârstă
54
Locație
cluj-napoca
Vand 1.GRUBBA CARBON FL, 84gr...FLUTURE NEGRU...IMPECABIL...450lei...300lei

2.Der.materialspezialist Destroyer ST...350lei
3.Xiom Vega Pro 81gr...VANDUT
......

Tel.0756857942

Ultima editare:
Salutare. Fara suparare dl Phil dar ceva mi se pare in neregula cu acest lemn: exista Grubba Carbon cu fluture negru "MADE IN HUNGARY" ??!!! Ma indoiesc .... dar poate exista si nu stiu eu.

Cornel este simplu!
1. Este fabricat in Ungaria
2. Fluture negru (fabricat inainte de 2005)
3. J.T.T.A.A. (la standardul Japan si vandut pe piata Asiatica)
4. La o cautare simpla vei mai descoperii alte asfel de lemne.
Mulțumesc mult pentru interes!

Ultima editare:
M-ar interesa lemnul dar sincer nu am auzit de lemne Butterfly cu fluture negru făcute în altă parte decât in Japonia. Oricum si partea cu JTTA la standarde japoneze vândut pe piata japoneza dar made in Hungary inainte de 2005 mi se pare incredibil (avea Butterfly fabrică în Ungaria înainte de 2005?!). Mai studiez subiectul.

Pe piata din Asia nu intra nimic fara stampila JTTAA. Indiferent unde e fabricat.

adaug lemn DESTROYER st...350 lei

- - - Actualizat - - -

M-ar interesa lemnul dar sincer nu am auzit de lemne Butterfly cu fluture negru făcute în altă parte decât in Japonia. Oricum si partea cu JTTA la standarde japoneze vândut pe piata japoneza dar made in Hungary inainte de 2005 mi se pare incredibil (avea Butterfly fabrică în Ungaria înainte de 2005?!). Mai studiez subiectul.
Fabrica Butterfly a fost mutata in Ungaria din Serbia din cauza izbucnirii conflictului intre NATO si Serbia. Informatia o am de la Pap Dezső, un jucator din Debrecen(Ungaria) care acum 3-4 ani participa activ la turneele Amatur din Ardeal si avea intotdeuna la el un geamantan plin cu lemne Butterfly „made in Hungary”

Fabrica Butterfly a fost mutata in Ungaria din Serbia din cauza izbucnirii conflictului intre NATO si Serbia. Informatia o am de la Pap Dezső, un jucator din Debrecen(Ungaria) care acum 3-4 ani participa activ la turneele Amatur din Ardeal si avea intotdeuna la el un geamantan plin cu lemne Butterfly „made in Hungary”

Ceva ceva asa este ,dar nu exista fabrica Butterfly nici in Germania ,nici in Ungaria ci exista producatori autohtoni care produc materiale pt diverse branduri,roboti,garduri,mese,lemne etc .Eu personal am vizitat cateva din acestea si pot confirma ca produc si lemne Butterfly,care se comercializeaza in toata lumea chiar si in Japonia.

multumesc de raspunsuri.
Lemne bune si ieftine la vanzare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus