Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Fabrica Butterfly a fost mutata in Ungaria din Serbia din cauza izbucnirii conflictului intre NATO si Serbia. Informatia o am de la Pap Dezső, un jucator din Debrecen(Ungaria) care acum 3-4 ani participa activ la turneele Amatur din Ardeal si avea intotdeuna la el un geamantan plin cu lemne Butterfly „made in Hungary”M-ar interesa lemnul dar sincer nu am auzit de lemne Butterfly cu fluture negru făcute în altă parte decât in Japonia. Oricum si partea cu JTTA la standarde japoneze vândut pe piata japoneza dar made in Hungary inainte de 2005 mi se pare incredibil (avea Butterfly fabrică în Ungaria înainte de 2005?!). Mai studiez subiectul.
Fabrica Butterfly a fost mutata in Ungaria din Serbia din cauza izbucnirii conflictului intre NATO si Serbia. Informatia o am de la Pap Dezső, un jucator din Debrecen(Ungaria) care acum 3-4 ani participa activ la turneele Amatur din Ardeal si avea intotdeuna la el un geamantan plin cu lemne Butterfly „made in Hungary”