Noua gama Innerforce Layer

sinoboll

senior
Scor reacție
5
Va salut,

Poate cineva sa-mi explice care este diferenta dintre vechiul Butterfly Innerforce ZLC si actualul lansat Butterfly Innerforce Layer ZLC (in afara de pret)? http://butterflyonline.com/new-innerforce-layer-series-blades/

Vad ca noua gama “Layer” nu include si modelul ZLF, ci doar lemnele AL, ALC si ZLC, dupa cum este redat in filmuletul din link-ul de mai sus.

Se mai fabrica oare ZLF?

Multumesc anticipat de opinii.

Ultima editare:
Vorbind de innerforce Zlf acesta a fost rebranduit sub numele Liu Shiwen ce a fost lansat la data de 21.08.2011, o vreme cele 2 lemne au fost produse în paralel. începând cu 21.04.2015 o data cu apariția gamei innerfiber, lemnul innerforce Zlf a fost scos din producție și a rămas doar Liu Shiwen care în afară de faptul ca are alte culori pe mâner este efectiv un innerforce/innerfiber Zlf. Spor la alegeri.

Multumesc de opinie.
Am deja de ceva vreme un Innerforce ZLF, de 84 grame, pe care este inscriptionat Innerfiber. Ideea este ca nu l-am regasit in noua gama "Layer".
Totusi, intre vechile ZLC si noile Layer ZLC sunt diferente (in afara de pret), ca asta era intrebarea.

Back
Sus