ÎNCHIS Cumpar - Lemn + Fete - detalii in anunt .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

shady_home

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
39
Locație
București
Salutare ,

Caut sa cumpar un lemn all+ - off- iar fetele sa fie moi , lipicioase de preferat noi sau macar sa arate ca noi .

Cumpar si separat .

Bugetul meu ar fi undeva intre 200 - 250 RON .

Multumesc.

Ultima editare:
?ți pot oferi eu în funcție de ce lemn preferi.sună-mă la 0743070465

Lemn OSP Virtuoso+,extraordinar control+fata neagra DHS Skyline2,lipicioasa,stare foarte buna,pentru forehand+fata rosie Donic bluefire m3,topsheet perfect,burete stare ok,pentru backhand.

Am rezolvat cu paleta .

Multumesc victor.arad , krisztalori , eres01 si RBlade pentru seriozitate si ajutor .

A iesit o paleta cu mult peste ce ma asteptam si imi doream .

Subiect inchis.

Am rezolvat cu paleta .

Multumesc victor.arad , krisztalori , eres01 si RBlade pentru seriozitate si ajutor .

A iesit o paleta cu mult peste ce ma asteptam si imi doream .

Subiect inchis.

Mai mulți forumisti au încercat sa te sfătuiască și au reușit mai mult sau mai puțin.
Dincolo de multumiri spune-le si ce ai ales în final ;)

A iesit o paleta cu lemn Joola Rossi Allround si fete Victas V > 01 Limber + Donic Bluefire M1 la care au "contribuit" toti cei numiti mai sus .

Cum ii lemnul? Iti place cum merge, ce impresie ai de el....... sa o folosesti sanatos, si sa te ajute cat mai mult :-)

Foarte ok . Ma bucur mult ca nu am ales lemnul off , ar fi fost mult prea mult pentru mine .

Asta-i tare de tot, iti faci o paleta, formata din 3 produse de la trei comercianti diferiti, foarte tare:)
Felicitari!! Mai rar

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus