ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Salut, ai pereche gambler outlaw max? Ce preț?

Buna ziua,

Nu am mai adus Outlaw.

Mi-au placut mai mult fetele de la Yinhe: Mars, Moon.
O pereche de Yinhe Mars 2 ar fi 150 lei.

- - - Actualizat - - -

Mai bine incercati sa-l sunați pe Vlad, ca intra mai rar pe forum. 0726687428

Nu aveam setate notificari instant pt postari aici. Acum le-am setat deci o sa raspund imediat :)
La mesaje private raspundeam destul de repede oricum :)

- - - Actualizat - - -

Am terminat noul site, aproape.
Mai am de adaugat pozele, se va putea plati prin card si in momentul acesta merge doar ttmall.eu, ttmall.ro nu, dar o sa trimita si ttmall.ro spre magazin in curand.

Am marit destul de mult gama de produse. Produsele DHS nu sunt in stoc insa; le iau la comanda din China si ajung in 2-3 saptamani.

Click aici: www.ttmall.eu :)

Ultima editare:
Un om de nota 10. Ne-am intalnit pentru a achizitiona doua fete chinezesti potrivite unui lemn OFF- facut de domnul Levi si pe langa consultanta in alegerea fetelor, mi le-a lipit si mi-a pus si banda de cant gratis. Dupa cateva minute bune de discutii s-a mai oferit si sa-mi lacuiasca gratuit un lemn chinezesc mai vechi pe care il aveam si care era usor aschiat. Asadar nu pot decat sa va recomand orice fel de colaborare cu Vlad.
Mai jos aveti atasate si 2 poze cu paleta.
Vezi atașament 13878Vezi atașament 13879

Buna Vlad. Sa aduci neapărat si Big Dipper. Sunt destul de ieftine (cam 16-18 Euro) in Europa dar sunt ok. Si din gama Sandwich sa cauti prin China sa aduci Tutle Summer 3c sau Kokutaku 119. Daca aduci astfel de fete mă ai de client fidel. Stima ! Site-ul arata foarte bine. Felicitări!

Un om de nota 10. Ne-am intalnit pentru a achizitiona doua fete chinezesti potrivite unui lemn OFF- facut de domnul Levi si pe langa consultanta in alegerea fetelor, mi le-a lipit si mi-a pus si banda de cant gratis. Dupa cateva minute bune de discutii s-a mai oferit si sa-mi lacuiasca gratuit un lemn chinezesc mai vechi pe care il aveam si care era usor aschiat. Asadar nu pot decat sa va recomand orice fel de colaborare cu Vlad.

Am luat si eu de cateva ori niste fete si lemne chinezesti de pe ttmall. E foarte usor sa ajungi la un numitor comun si Vlad poate sa ofere o multime de sfaturi utile.

Buna Vlad. Sa aduci neapărat si Big Dipper. Sunt destul de ieftine (cam 16-18 Euro) in Europa dar sunt ok. Si din gama Sandwich sa cauti prin China sa aduci Tutle Summer 3c sau Kokutaku 119. Daca aduci astfel de fete mă ai de client fidel. Stima ! Site-ul arata foarte bine. Felicitări!

Buna ziua,
Big Dipper am momentan, si mie imi place :)
De celelalte doua ma voi interesa.

Hmm. Da, nu e pe site, desi ar trebui... Rectific acum.

- - - Actualizat - - -

Gata, am rezolvat.
E mai scumpa decat ati spus pt. ca nu le iau direct de la Yinhe pe acestea momentan...

Reduceri la lemnele DHS Hurricane! Click pe banner-ul de mai jos pt detalii.

Valabil

- - - Actualizat - - -

Black Friday pe ttmall.ro in perioada 18-20 noiembrie - 10% reducere la orice produs comandat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus