AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina", Galați - 18.06.2016

Contest raspunsul "lut". E o notiune generală si nici decum materialul din care sunt facute cupele. Din lut este si ceramica de Horezu, Corund. Ori trimiterea la Bucovina nu poate fi lut ci, Marginea .Ori Marginea=ceramica neagra.Solicit un baraj. Ori pe valea Moldovei ori pe a Sebesului.

Barajul pe malul Dunării. Sau mai curând duel: Costi ?narmat c-o Odobească, dumneavoastră cu-n Vin de Vin`t. :)
Vedeți că m?ine la 5.00 plec în Bucovina. Să nu trec prin Sadova pe la Dl. Filaret să-i povestesc că vreți să faceți turism în Bucovina, cu două case mai la deal. :)
Nu vă mai spălați cu el cu toată apa Moldovei. Or fi bucovinenii oameni primitori, dar și atunci când nu mai vrei să le treci pragul... buclucu-i gata.:D

Va rog sa-l retrageti pe Sandu Stefan de pe lista de asteptare de la incepatori. Va multumesc

Ultima editare:
Marcel, unul dintre microbi - unul important - m-ar goni spre "capitala" sufletului meu, Dunarea ce vi-i apropiata, dar ceilalti microbi - mai noi si mai tinerei - din pacate o sa ma tina departe si de ea, si de Bucovina ta mult iubita, dar chiar si de mesele din Secuime. ☺
Nu ma lasa raceala, imi pare rau, ma lupt de aproape o saptamana cu dansa, fara succes. Multa bafta!

Salutare prieteni. As vrea sa ajung la concursul de la Galați dar din pacate am probleme cu transportul. M-ar interesa daca dinspre București venind la Galați, (DE DIMINEATA), ar fi cineva care ar avea disponibile doua locuri, contracost, bineinteles, deoarece si noi suntem doi concurenti. In cazul in care ar fi cineva care ne-ar putea ajuta in acest sens il rog sa ma contacteze: Hutanu Adrian, Slobozia. Telefon: 0745 / 75.75.37. Va multumesc.

Se retrage Marius Gatea.

Scuze d-l Marius, am apasat din greseala pe tasta..

- - - Actualizat - - -

Sorescu Mircea, Paulesti, jud Prahova, Avansati

- - - Actualizat - - -

Sorescu Mircea, Paulesti, jud Prahova, Avansati

Back
Sus