ÎNCHIS Vand lemn M. MAZE,fata Tibhar Super defense

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

iulian/eugen

Active Member
senior
Scor reacție
57
Vârstă
58
Locație
Câmpina
Vand Lemn M.Maze,RAR ,vechi din 2005-2006,seria G,ST,87 GR,-----480.0RON,si o fata Super defense ,1.3 mm,150x156,rosie,incercata cam o jumatate de ora,110ron,TRANSPORT inclus POSTA

Mi se pare absurd pretul la Michael Maze. Eu chiar cautam unul dar 480 lei nici nou nu e. 200 de lei.

Imi pare rau sa-ti spun eu asta insa pretul era foarte bun, lemnul valora in jur de 200 euro. De ce facea atatia bani, e o poveste destul de lunga si nu am sa ma apuc de insirat aici...bafta !

Imi pare rau sa-ti spun eu asta insa pretul era foarte bun, lemnul valora in jur de 200 euro. De ce facea atatia bani, e o poveste destul de lunga si nu am sa ma apuc de insirat aici...bafta !

Adevar graieste danmihai!!!!

Doar aveti ca motto TRUST NO ONE ! ... :)

Spune-mi mie povestea te rog ��
Si apropo, vânzătorul un om de mare calitate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus