2016 Olympic Games, 06 - 17 Aug 2016, Rio de Janeiro, BRA

Mulțumim pentru link-uri și informatii.

"Vreau sa stiu",ca sa fiu in ton cu avatarul tau ("JZK-zis-Jica"),dar nu ma lasa TVR pana la capat sa "pot"!R....I ordinari,de parca ma mai mira ceva in mass-media asta de ....!
Apropos,pe unde ai "hibernat" lunile astea lungi de absenta de la turneele Amatur?!?

Mi-a dat ceva emotii Ma Long in semifinala, sta prost cu psihicul desi e o adevarata masinarie de tenis de masă, cred cu tarie ca e cel mai bun jucator de tenis de masă al tuturor timpurilor

Hei. Hei... Vedeti ca il bag pe Waldner la masa ....pret de vreo 4 decenii a mancat chinezi la micu' dejun

Sent from my iPhone using Tapatalk

2016 Olympic Games, 06 - 17 Aug 2016, Rio de Janeiro, BRA

Eu nu zic ca galbejitii nu sunt buni dar mai au paine de mancat pana sa ajunga la nivelul lui Waldner ,.. Dar da, sunt masinarii de pe alta planeta ..., urmariti pe youtube un documentar cum a inceput Suedia o strategie cu Walner and Co sa opreasca suprematia Chinei din acel moment. Este fabulos filmul tradus de un user din suedeza in engleza cu niste comentarii misto ale jucatirilor de atunci dar la varsta de acum !!! E piesa !

Deci la ora 2.30 incep finalele pe Tvr2 !!! Vreau sa fiu sigur pt ca le pun la inregistrat ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Hei. Hei... Vedeti ca il bag pe Waldner la masa ....pret de vreo 4 decenii a mancat chinezi la micu' dejun

Intradevar, e singurul NON-Chinez care a castigat jocurile olimpice, un jucator fabulos, dar tenisul de masa a evoluat foarte mult, cu jocul de atunci nu ar mai fi facut fata la viteza de acum

- - - Actualizat - - -

Ma bucur ca nu mai trebuie sa mai postez nimic, chiar s-a lamurit controversa.

S-a dovedit ce am zis, si totodata disputele intre fanii lui Ma long si Jike

Ma Long campion olimpic

Ma Long campion olimpic

Ma Long CHN a castigat titlul olimpic invingand in finala de azi noapte pe compatriotul sau Zhang Jike (cam apatic) cu 4-0 (12, 5, 4, 4), confirmand pronosticurile, la fel ca si in cazul lui Ding Ning la feminin.

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Zhnag Jike a fost otravit cu ceva prafuri somnifere. Este evident. :)) Ca altfel .....

Salut, Csabi. încă o dovadă că dacă vrei să știi, de pe internet afli și nu de la televizor. Am fost la Cluj, dar am avut examene si am călătorit mult peste tot prin jurul st?nii care se numește Europa.

Azi joaca echipa ROMANIEI - Fete la ora 16.00 impotriva din echipei Coreea pe TVR 3
Mai exista o transmisie pe TVR 2, tenis de masă fete la ora 21.00...

- - - Actualizat - - -

Are cineva vreun link cu finala la baieti ?
Eu sper rusinea mea nu am mai stat sa vad finala live dupa meciul Samsonov - Mizutani, dar l-am inregistrat si intentionez sa il pun pe youtube dupa ce scot reclamele ... dar de vazut , as vrea sa il vad acum ? Cineva , cumva ?
Thx

Ultima editare:
Back
Sus