Turneu A - Topoloveni, 6 septembrie 2008

Inscrieri Topoloveni

Inscrieri Topoloveni

Se mai inscriu de la Brașov:

Amatori:

1. Marin Floricel
2. Bacanu Paulian
3. Ciurca Iulian
4. Tarau Vasile
5. Marandici Adrian

Open:

1. Pitac Ovidiu

turneu A Topoloveni

turneu A Topoloveni

Din Drobeta Turnu Severin participa Constantin Boescu - open.
Deocamdata.

hop si noi :
Ciobanu Alex
Bogdan Trifu
Motoroi Constantin
Nicolae Paul
Parvu Mircea

Toti la OPEN

Sorin eu stiu ca au mai participat la turnee unde au jucat la Open...de asta i-am si trecut la Open...

Atit Nicolae Paul cit si Pirvu Mircea sint jukatori buni , ambii fac antrenamente , acum nu ar fi corect fața de amatori sa-i bagam in grupe cu ei .
Pirvu Mircea are 12 ani este un copil , care joaca tenis in mod organizat si nu i-ar fi de folos sa joace la amatori el tinde spre performanta la fel ca Alexandru Mircea , deci parerea mea este sa il sustinem si sa nu il indepartam de amatour , mai ales cind noi sustinem aceasta miscare iar ei sint printre putinii copii care ne onoreaza cu prezenta la turnee .
Aici la turneele din București ambii au fost prinsi la Open pe aceste considerente .
Eu propun ca organizatorul sa-si spuna si el parerea miine, la fața locului .
Poate daca nu sint lasati la open atunci se vor intreba daca mai merita sa faca deplasarea .

In cea ce priveste pe dl. David Adrian care a ocupat pozitia 3 la București la amatori , el trece automat la Open .

Alex.C a spus:
Sorin eu stiu ca au mai participat la turnee unde au jucat la Open...de asta i-am si trecut la Open...

Alex si Vali,

Eu doar am facut o remarca legata de situatia lor in clasamentul Amatour, necunoscandu-i pe baieti. Daca voi ii stiti si sunt de Open, atunci eu nu am absolut nimic impotriva ca ei sa joace la Open. Vor juca la Open.

Pana acum avem 58 inscrisi la Amatori si 23 la Open. La ora 20.00 se inchid inscrierile pentru a putea face tragerile la sorti ale grupelor inca din aceasta seara. Drum bun celor care vin maine la Topoloveni si mult succes tuturor!

renuntare

renuntare

Iulian Ciurc.a de la Brașov - nu mai pot veni. Imi pare sincer rau, abia am ajuns din departare, sper ca nu v-am incurcat. Va urez succes si, sper sa postati filme de la competitie!

OPEN:
locul 1 Bogdan Trifu
locul 2 Alex Ciobanu
Locul 3 George Vaduva
Locul 4 Mihai Bodeanu

5-8
Costin Corcoz
Costica Motoroi
Luminita Maritanu
David Mocanu

Bebe a spus:
OPEN:
locul 1 Bogdan Trifu
locul 2 Alex Ciobanu

Ce fain va sta!Felicitari :wink:
Ce ma bucur ca si-a revenit bogdanelu ca in ultimu timp ii pierise pofta de joc :D ..sau era doar parerea lui alex :D

SPORT KOMBAT rullzzz!!!!

Back
Sus