AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", București - 03.09.2016 (Zona 3)

Eliminatorii OPEN
1. Uta Adrian
------------------------- Uta Adrian 3-0
16. Bye
-------------------------------------------------- Uta Adrian 3-0
9. Cristache George
------------------------- Cristache George 3-1
8. Dascalasu Viorel
--------------------------------------------------------------------------- Uta Adrian 3-0
5. Teodor Cristian
------------------------- Sinita Eugen 1-3
12. Sinita Eugen
-------------------------------------------------- Iacob Bogdan 1-3
13. Bocaniala Norocel
------------------------- Iacob Bogdan 0-3
4. Iacob Bogdan

. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Tepelea Ioana
------------------------- Tigau Dan 1-3
14. Tigau Dan
-------------------------------------------------- Tudorache Viorel 0-3
11. Mosoia Stefan
------------------------- Tudorache Viorel 1-3
6. Tudorache Viorel
--------------------------------------------------------------------------- Tomica Andrei 1-3
7. Constantin Teodor
------------------------- Zamfir Ionel 1-3
10. Zamfir Ionel
-------------------------------------------------- Tomica Andrei 0-3
15. Bye
------------------------- Tomica Andrei 0-3
2. Tomica Andrei

Eliminatorii OPEN
1. Uta Adrian
------------------------- Uta Adrian 3-0
16. Bye
-------------------------------------------------- Uta Adrian 3-0
9. Cristache George
------------------------- Cristache George 3-1
8. Dascalasu Viorel
--------------------------------------------------------------------------- Uta Adrian 3-0
5. Teodor Cristian
------------------------- Sinita Eugen 1-3
12. Sinita Eugen
-------------------------------------------------- Iacob Bogdan 1-3
13. Bocaniala Norocel
------------------------- Iacob Bogdan 0-3
4. Iacob Bogdan

. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Tomica Andrei 0-3

3. Tepelea Ioana
------------------------- Tigau Dan 1-3
14. Tigau Dan
-------------------------------------------------- Tudorache Viorel 0-3
11. Mosoia Stefan
------------------------- Tudorache Viorel 1-3
6. Tudorache Viorel
--------------------------------------------------------------------------- Tomica Andrei 1-3
7. Constantin Teodor
------------------------- Zamfir Ionel 1-3
10. Zamfir Ionel
-------------------------------------------------- Tomica Andrei 0-3
15. Bye
------------------------- Tomica Andrei 0-3
2. Tomica Andrei

Clasament OPEN

1.
Tomica Andrei - Bucuresti.jpg
Tomica Andrei - București
2.
Uta Adrian - Bucuresti.jpg
Uta Adrian - București
3 -- 4
Tudorache Viorel - Bucuresti.jpg
Tudorache Viorel - București
Iacob Bogdan - Bucuresti.jpg
Iacob Bogdan - București
5 -- 8
Zamfir Ionel - București
Cristache George - București
Tigau Dan - București
Sinita Eugen - București
9 -- 14
Bocaniala Norocel - București
Constantin Teodor - București
Dascalasu Viorel - București
Tepelea Ioana - București
Mosoia Stefan - București
Teodor Cristian - București
15 -- 16 2v gr.sup.
Ropotan Iulian - București
Burlacel Ionut - București
17 -- 20 1v gr.sup.
Dumitrescu Cornel - București
Cionoiu Cristian - București
ON HO - București
Popescu Ionut - București
21 -- 28 0v gr.sup.
Dinca Daniel - București
Dumitru Gheorghe - București
Vranceanu Mihai - București
Visan Tudor - București
Petcu Marius - București
Dumbrava Doru - București
Mercioiu Constantin - București
Dinu Gheorghe Sanitaru - București
29 -- 31 2v gr.inf.
Panea Ovidiu - București
Micuda Mihai - București
Bobi Mario Andrei - București
32 -- 39 1v gr.inf.
Popescu Valentin - București
Arabagiu Marius - București
Ursu Teodor - București
Macarenco Andrei - București
Macarenco Mario - București
Tomica Silviu - București
Rizea Andrei - București
Ivan Narcis - București
40 -- 44 0v gr.inf.
Bradatan Lenuta - București
Balaban Catalin - București
Tiosea Nicolae - București
Acsinte Oana - București
Pata Andrei - București

buna seara tuturor,am ajuns acasa beau o palinca si ma gandesc ce are in comun acest sport cu mma-ul.nu vreau sa comentez prea multe cine a fost la top arena stie din prea mult respect pentru prietenul meu "butelie"nu vorbesc,dupa turneul final nu voi mai participa la nici un amatur .daca cineva din cei implicati la bucuresti are curaj sa vorbeasca

Cu tot respectul, dar daca iubiti acest sport nu va retrageti din cauza unor indivizi.

Trimis de pe al meu ASUS_Z00AD folosind Tapatalk

Multumesc organizatorilor pt buna desfasurare a competitiei(s-a jucat rapid ,pauzele intre grupe nu au fost mari,a mers ventilatia )si tuturor participantilor care au dat dovada de sportivitate! Pana la urma e un joc o distractie in timpul liber o pasiune si e frumos ca de fiecare data nici un meci nu seamana cu altul! Am inceput tenisul in urma cu 2 ani fara nici un antrenor mobilizat fiind de prietenul meu Nicu Pietris, de aceea va doresc si voua multa ambitie si vointa si nu in ultimul rand sa bateti mingea cat mai mult la sala!

O organizare foarte buna, felicitari organizatorilor si gazdelor de la Top Arena. Il felicit si pe Vasile, castigatorul de la amatori, si de ce nu si pe nea Nicu Pietris care iata si-a inceput o noua cariera, probabil o sa scoata campioni pe banda rulanta de acum inainte.

buna seara tuturor,am ajuns acasa beau o palinca si ma gandesc ce are in comun acest sport cu mma-ul.nu vreau sa comentez prea multe cine a fost la top arena stie din prea mult respect pentru prietenul meu "butelie"nu vorbesc,dupa turneul final nu voi mai participa la nici un amatur .daca cineva din cei implicati la bucuresti are curaj sa vorbeasca
Cornele, ne lasi asa!? Eu nu sunt curios cine s-a batut acolo cat sunt curios ce legatura are Butelie cu bataia sau cu MMA-ul. Butelie a fost si prietenul meu si acum nu ma feresc sa-i mentionez numele , ba chiar ne mai aducem aminte de el.

Multumesc Cornele pt urari iar referitor la anumite incidente de ieri chiar n-am auzit nimic.E pacat daca s-a intamplat ceva! Oameni buni noi venim acolo sa ne distram si sa socializam! Cum altii se duc la pescuit sau in parc sa joace o tabla asa mergem noi aici.Ura si razbunarea naste monstrii! Parerea mea ca astfel de indivizi care provoaca sa fie exclusi din Amatur! Stiti ca nici un sportiv boxer sau karatist nu sare la scandal si nu da cu pumnul sau piciorul pe strada?

Profesore, ti-am dat lemn de campion :))
Vezi ce rezultate are , ala a fost invatat la viata lui numai pe podium :))

Corect Nici nu l-am mai sters de cand l-am luat de la tine! Sa ramana mirosul de Campion!

Salut baieti, tin sa multumesc organizatorilor Dan B. M. Vranceanu, Vali G. etc, pt conditiile bune in care sa desfasurat concursul si nu in ultimul rand sa-l felicit pe Vasile Buzatu pt castigarea turneului Amatur+. Iar lui Andrei Tomica (Open) Felicitari.
Felicitari transmit de asemenea tuturor participantilor la concursul Turneu A+ Regional "Ziua Nationala Amatur"

Bravo TopTenis Arena!! Felicitari !

ma bucur ca te pot saluta amintirile prietenilor adevarati se pastreaza se povestesc.in particular am sa iti spun ce are legatura totul cu bogdan

Back
Sus