Buna seara!
Scriam cu cateva zile in urma raspunzand unei intrebari "nerabdatoare":
Colegii de la Sibiu sunt printre cei mai punctuali organizatori in ce priveste forumul.
Adonis, Alex si echipa de la Sibiu, cuprinzand si pe cei care administreaza Aria, dar si pe factorii de decizie din administratia locala au dat tot ce se poate mai bine de la ei.
Inca un turneu marca Sibiu/Aria, reusit ca si celelalte.
Felicitari!
-am asigurat asistenta medicala cu echipaj Ambulanta,cu medic si 2 asistente ,pe tot parcursul turneului.Slava domnului ca nu am avut nevoie de ei!Pentru carcotasi sa se intereseze cat costa sa ti un astfel de echipaj 12 ore!!!
Pe mine m-a impresionat cel mai mult acest aspect. Multumiri pentru ca ati deschis acest drum!
+ aerul conditionat ne-a facut ziua si mai buna.
..Si eu tin sa multumesc in primul rand lui Alex and Co.. pt ca am fost printre cei care au obtinut " o diploma de excelenta pt interesul acordat in promovarea si sustinerea turneelor in circuitul amatur"
In rest, m-a miscat si pe mine premierea de la inceput, si e bine sa-i aplaudam cateodata pe organizatori...
Mare stima pentru toți cei prezenți ieri in sala Aria Sport! Amaturul poate continua! E pe m?ini bune....
Mr. Tomahawk
In sfarsit doua idei: pentru Marius - sper ca a reusit sa vizioneze un pic din prima infrangere de sambata a lui Octavian Anca, de la Mr. Tomahawk de Praid, serva lui Feri se pare fiind fatala si pentru jucatori foarte invatati si antrenati.
Si la un turneu b pot fi si 8 mese
Tinere, turneele B se pot tine si pe doua mese, nu aia e problema.

Iar in ce priveste nelamurirea-nemultumire sau nemultumirea-nelamurire a d-lui Campian, imi pare bine ca polemica s-a rezolvat repede. La Sibiu a fost un Aplus regional foarte puternic (favoritului 1 de la amatori de exemplu fiindu-i administrate 3 infrangeri jumate, contracarate de numai 3 victorii...),
Personal mi se pare ca aceasta a doua editie a "regionalelor" ne-a apropiat si mai mult de ideea organizarii acestei zile, cu 8 evenimente macar atat de frumoase ca si anul trecut. Poate conducerea circuitului se va gandi ca sa fie si primavara o cat-de-cat asemenea zi...
Inchei printr-un citat de la Topoloveni/Mioveni, care cred ca e valabila si pentru celelalte zone:
A fost un prilej frumos de a ne revedea amicii amaturisti din judetele alaturate. S-a dovedit ca ideea de A+ Regional e foarte buna.