Scandal : ITTF isi bate joc de ierbari

ciprian

junior
Scor reacție
1
Vârstă
57
Locație
Cluj-Napoca
Dupa ce nu au fost capabili sa publice la timp lista "de toamna" a fețelor regulamentare (1 oct), azi cei de la ITTF au venit cu surprize (de prost gust, evident). :x

De pe noua lista au disparut fara preaviz, cine credeti ?

Noile noastre arme : Insider si Swing Back 1F

:evil: :evil: :evil:

Bataie de joc fara margini !

Oricum, o sa fie scandal mare si probabil ceva procese pe rol ...

http://www.ttmaster.com/Site/Common/Ech ... erITTF.pdf

Doamne cata nesimtire.....

Dupa ce au investit oamenii o gramada de bani...acum isi bat joc

eu unul nu mai renunt la insider...:(.

este bataie de joc prea mare...de unde atatia bani :)))

Am ramas fara cuvinte... :(

Cat vor sa-si mai bata astia joc de noi?!

Imi pare sincer rau pentru cei carora le-am vandut fețe TTmaster insa in aceeiasi situatie ma aflu si eu .Ma simt chiar prost insa nici nu banuiam ca se va ajunge la aceasta decizie!

E inaceptabil ca in mijlocul sezonului sa se ia o asfel de decizie mai ales ca in urma e-mailului lui Gustavson,din mai ,reiese clar ca fetele indeplinesc coeficientul minim.

In Germania a inceput deja revolutia,pentru ca 80% dintre fostii jucatori frictionless long pimples au mers pe mana TTMaster.

Rusine :evil:

Eu nu prea vad prin topuri jucatori cu iarba .Taietori cu fețe normale , parca , dar ierbari ... ioc

botezatucezar a spus:
Eu nu prea vad prin topuri jucatori cu iarba .Taietori cu fețe normale , parca , dar ierbari ... ioc
SuperTare!"Joo Se Hyuk,chen weixing,Matshusita,Gionis,Tsiokas,Song,Kim,Park ,Pavlovich,Fukuoka,Li qian,Ganina ,Schopp Jie,Kostromina..etc.etc :)
Chiar is curios sa-mi spui de un aparator de top cu ambele fețe softuri.Sincer nu cunosc :roll:

Lemnele cand incep sa se interzica? Treaba devine, cum zicea un prieten, destul de fishy :x

nu il uita p wang xi rares, e locul 2 dupa joo se hyuk zic eu, se vede clar ca sunt ierbari dar na, e o greseala pe care o intalnesc mereu...

eu zic sa nu va schimbati ierburile daca nu vreti! Mai da-i si naibii pe nemernicii de la ITTF in frunte cu presedintele lor. Omul zice ca a interzis lipitul pentru ca lui Bill Gates i se pare prea rapid jocul baietilor :-) toata jena.... Concluzia, nu mai bagam in seama ITTF si jucam cu ce ne place, daca vreti Superblock nicio problema, eu unul nu renunt inca la Bryce si pace buna.

Cand s-au interzis toate fetele frictionless era alta situatia.Stiam cu un an inainte ce ne asteapta,ne-am pregatit.
E inadmisibil totusi ca in plin sezon sa se interzica o fața dupa ce in iunie fusese testata si admisa pe lista ittf chiar de idiotul de Gustavsen.
Personal,am fost intotdeauna pentru respectarea regulamentului,dar in situatia de fata mi se pare ca s-a facut o mare nedreptate si nu sunt dispus sa investesc iar in fete de sute de euro pana gasesc o alternativa la Insider.

Oricum, s-a sarit mult peste cal de data asta si cei de la ITTF stiu ca sunt cu musca pe caciula ...

E interesant ca Sharara insusi a raspuns ieri la e-mailul unui jucator francez, dupa cum urmeaza :

============================================
I agree wit your complaint and I agree that we need to review our
current policy. I will meet with the Chairman of the Equipment
Committee this weekend who is the real expert in these matters and I
will get his advice. I hope that our decisions will be in the interest
of all players all over the World.

I thank you for your input.

Adham Sharara
ITTF
============================================

Atata timp cat nu iti afecteaza sanatatea (vezi speed glue) nu vad de ce se baga federatia in treburile jucatorilor. Daca eu vreau sa joc cu o paleta de 1 leu si cred ca fac fata unor jucatori cu palete de sute de euro, de ce se baga ei? Reglementarile privind grosimea maxima a buretelui sunt arhisuficiente. Din pacate si aici, ca si in alte sporturi, ajung la conducerea federatiei tot felul de imbecili care isi bat joc de jucatori.

Daca mai are cineva un Superblock si poate sa-l doneze, as fi fericit sa-l incerc.

Sharara vrea ca expunerea TV sa creasca ... sa vina bani mai multi, sponsori etc.

Si ideea lui este sa stopeze cu orice pret stilul de joc "bloc OX la masa", care e considerat neatractiv ca spectacol.
Plus ca strica tinerilor bucuria topspinului :wink:, ca le intoarce inapoi ceva ce nu pot gestiona usor :lol:

Si atunci orice fața care permite un astfel de stil trebuie omorita cit de repede ... Ne asteptam ca si antispinurile sa urmeze, doar ca deranjul lor nu e mare. Deocamdata.
Ca nici Neubauer nu doarme, va face alte 2 noi fețe antispin in curind. Cu deranj.

Necazul e ca noi trebuie mereu sa scoatem bani grei din buzunar ca sa urmam "indicatiile pretioase".

:lol: Da, uitasem pronuntia corecta :lol:
In definitiv, si el zicea ca ne vrea binele, nu ?

Re: salut

Re: salut

NICOVALA CUGIR a spus:
ce tot va plangeti? :lol: :lol: :lol: asta e soarta voastra.
Shuni,cica de la anu' cei de la ITTF vor sa introduca o reglementare cu privire la numarul maxim de kilograme admis la jucatori :D

Super tare ! Eu as semna o petitie impotriva ierbarilor . Chiar as sugera sa se faca un campionat special pt ei . I-as stringe mina cu placere aluia care ia masurile astea impotriva lor . Daca faci o analogie intre tenis de masă si tenis de cimp , treburile sunt asemanatoare in proportie de aproape 100% . Pina cind intervine iarba , care nu are nici un omolog in tenis de cimp . Apreciez munca unui taietor cu fețe soft , imi dau seama ca munceste la de mult ca mine la masa .
Consider , insa , ca se creaza un handicap pt un jucator care nu foloseste iarba impotriva unuia cu iarba pt ca tot timpul trebuie sa se adapteze la tot felul de tehnologii care se schimba de la an la an asa cum se schimba si efectele care vin din iarba . Banuiesc ca asa considera si presedintele lui peste .

Nu`mi plac ierbari.. dar totusi am votat! tenisul trebuie sa cuprinda orice fel de jucator,offensiv,defensiv, eu unul ma`s plictisi daca as juca numai cu jucatori ofensivi. Nu ar mai avea nici un farmec, iar pt Mr. Sahara se observa ca doar banii conteaza, de unde pasiune!?

Razvan a spus:
Atata timp cat nu iti afecteaza sanatatea (vezi speed glue) nu vad de ce se baga federatia in treburile jucatorilor.

Da, cu siguranta tu inca mai crezi povestea cu sanatatea. Daca federatia ar avea dreptate atunci cei de la atelierele de reparat biciclete ar fi primii vizati nu noi.
30 de ani totul a fost ok cu aceste lipiciuri, au purtat sigla ITTF si acum cand se doreste incetinirea jocului au devenit deodata de-a dreptul criminale.

Nici chiar ITTF -ul nu mai foloseste scuza asta. Nu zic sa bei lipici de viteza, dar consider ca aplicarea unui strat subtire intr-o incapere bine ventilata este de-a dreptul inofensiva comparativ cu o plimbare in centrul oricarui oras mai mare in mijlocul zilei.

Back
Sus