ÎNCHIS Vand lemn butterfly Petr Korbel made in Japan

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
La Petr Korbel sunt multe fake-uri pe piata si unele sunt foarte bine facute; este motivul principal pentru care se cer poze si la lemnele noi.
O zi buna.

Adrian este un tip corect il cunosc...... daca vrei poti sa mi trimiti pe e-mail poze si le adaug eu aici.....

dar si colegi au dreptate....:)

Lemnul are maner FL si 95 grame. Am jucat cu el un antrenament, nu mi se potriveste, sunt aparator si CHOP-ul cu soft este foarte greu de executat. Joc cu Joo Saehyuk T05 si TSP Curl P1R 1.2.

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

am reusit cu pozele:)

- - - Actualizat - - -

Adaug o fata t05 si o fata xiom vega pro. Xoimul este ca nou, au fost taiate pe korbel

Buna. De unde ati luat lemnul? Daca e nou ar trebui sa stiti istoricul sau, ma gandesc si eu ......

Buna. De unde ati luat lemnul? Daca e nou ar trebui sa stiti istoricul sau, ma gandesc si eu ......

Vre-ti sa-l cumparati? Sau doar sa de a face pe....... si de a avea cat mai multe posturi pe aici.Eu zic sa lasat-i omu-l sa-si vanda lemnul linistit si sa nu mai face-ti pe destepti ca nare rost.
Garantez eu,ca lemnu-l este cat se poate de original.

Vreti sa-l cumparati? Sau doar de a o face pe....... si de a avea cat mai multe posturi pe aici. Eu zic sa lasati omul sa-si vanda lemnul linistit si sa nu o mai faceti pe destepti ca n-are rost.
Garantez eu, ca lemnul este cat se poate de original.
Buna. V-a deranjat intrebarea mea? Imi cer scuze. Public.

Pret la fete t05 grosime 1.9-50 lei si xiom grosime 1.8-80 lei. Arborele genealogic al lemnului nu il cunosc. Probabil este facut din lemn, taiat din vreo padure. Pot spune doar ca este ORIGINAL

- - - Actualizat - - -

Valabil

- - - Actualizat - - -

Schimb lemnul cu lemn defence victas sau butterfly

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus