Versiune noua de forum OLD PHPBB

valentin

senior
Dupa cum probabil se vede a fost schimbata versiunea de forum.
Multumesc lui clau pentru efort.
Daca aveti probleme cu autentificarea va rog sa apelati la functionalitatea de recuperare a parolei.
Daca aveti alte probleme va rog sa ma contactati.
Multumesc
Valentin

Re: Versiune noua de forum

salut, eu am o problema, daca mi dati voie....
cand intru pe site imi apare "Nu ruleaza query-ul!" pe ecran, dupa care daca dau refresh intra pe site, dar nu incarca toata pagina....
????
merci

bogdanel a spus:
salut, eu am o problema, daca mi dati voie....
cand intru pe site imi apare "Nu ruleaza query-ul!" pe ecran, dupa care daca dau refresh intra pe site, dar nu incarca toata pagina....
????
merci
aceeiasi problema :(

Si eu am avut aceeasi problema prima data ,dar acum intra direct.Arata mai bine acum.Felicitari

Voi remedia si problema de pe prima pagina.
Va asigur ca forumul functioneaza chiar daca acolo primiti acel mesaj.

acum functioneaza,
iar site ul chiar arata mai modern,
multumesc

Nu se mai vede daca un post a fost editat, ar fi mai usor de urmarit daca organizatorii turneelor modifica ceva la clasament.

arata f bine felicitari celor care au muncit...

De ce a fost preferat sa apara pagina principala cu forumul(index.php)cand apasam sus in dreapta pe linkul de sus "Tenis de Masa" in locul vechiului link cu pagina principala a siteului(http://www.tenisdemasa.ro/) ? pt anumite persoane poate le era mai usor ca sa numai scrie adresa de mana din nou sau sa vada mai repede ultimele mesaje fara sa se inregistreze si putin mai direct.

pentru a nu relua subiecte la nesfarsit propun realizarea unui nou topic history (istoric) in care sa se publice cele mai interesante subiecte, replici, informari asupra: alegerii unei palete pentru incepatori, lipire, taiere fete, caracteristici fete, lemne, etc. Astfel persoana interesata sa poata fi tirmisa (orientata) spre acest topic. Multumesc! Un an nou cat mai bun si felicitari pentru munca depusa!

Anunturi Vanzare - Cumparare
Nu ave?i permisiunile necesare pentru a citi subiectele din cadrul acestui forum. :?: :?: :?: :?:
Multumesc!

Mugurescu a spus:
Anunturi Vanzare - Cumparare
Nu ave?i permisiunile necesare pentru a citi subiectele din cadrul acestui forum. :?: :?: :?: :?:
Multumesc!
Am acordat drepturi.
Te rog sa verifici si sa confirmi daca ai putut citi.
Multumesc

Felicitari administratorilor

Felicitari administratorilor

Felicitari administratorilor si tuturor celor care au contribuit prin idei sau sfaturi pentru noile reguli.
In sfarsit s-a hot?r?t să se fac? un pic mai mare ordine în felul cum se posteaz? pe acest forum. De mult am vrut să vin cu ni?te propuneri,(ceva în genul ce s-a realizat acum), pentru navigarea mai u?oar? pe acest forum.
Eventual merg mai departe ?i întreb dac? - de exemplu - la sec?iunea vânz?ri - cumpărari, nu se pot deschide dou? topicuri distincte - vânz?ri separat de cumpăr?ri. Deasemenea în interiorul acestor topicuri să existe subtopicuri - lemne, fe?e - ?i în interiorul lor să existe "noi" si "sh" , care să fie deschise o data de cine are nevoie ?i apoi ceilal?i să posteze doar acolo cu subiecte noi. Ar fi cu mult mai u?or de navigat. Asta bine?n?eles cu condi?ia ca toat? lumea să aib? grij? să respecte regula ?i să nu mai posteze off topic sub nici un motiv.

Ar fi cazul ca ofertele celor consacrati: tibi, valigti, sportcom, dandoy ttshop si altii, care comercializeaza produse noi si onoreaza comenzi telefonice sau online, si chiar participa cu prezentari de produse la concursurile AmaTuR, sa aiba cate un topic sticky cu oferta curenta.
Asa ar fi mai usor de tinut pasul cu noutatile pe care le aduc ei.
Asta bineinteles daca vor si-si prezinta marfa (stoc, disponibil la comanda in x zile, retras din fabricatie) cit mai aproape de realitate. Ne-am ajuta reciproc, nu?
A, putem sa le dam note? Unii sunt de nota 10.

Back
Sus