macocco organizator tehnic 17 Oct 2016 #83 Se retrage Gasner Paul, probleme de servici Multa bafta organizatorilor si succes participantilor!
puiu organizator tehnic 17 Oct 2016 #85 Din Bacău se transfera la open Braniste George si Ursulescu Ioan. Bobarnac Gheorghe la open
rcolesniuc senior 18 Oct 2016 #87 Cu parere de rau se retrag Colesniuc Romeo si Robu Valentin. Mult succes organizatorilor si participantilor.
Cu parere de rau se retrag Colesniuc Romeo si Robu Valentin. Mult succes organizatorilor si participantilor.
cata_60 Echipa AmaTur 18 Oct 2016 #89 Frumos baietan o mai facut mamuca...poza e putin miscata..cred ca ai servit un matrafox micut in prealabil
Frumos baietan o mai facut mamuca...poza e putin miscata..cred ca ai servit un matrafox micut in prealabil
puiu organizator tehnic 18 Oct 2016 #90 Catalin nu am găsit altă poză când am creat acest user Ticu Dorin dar îl trimit să facă una la un profesionist Mai nou bea numai apa cu lăm?ie
Catalin nu am găsit altă poză când am creat acest user Ticu Dorin dar îl trimit să facă una la un profesionist Mai nou bea numai apa cu lăm?ie
noniro senior 18 Oct 2016 #93 Cu scuze ne retragem , Mocanu Ionut si Florea Gigi ....o luam spre braila ca e mult mai aproape decat noi.Multumim si succes!
Cu scuze ne retragem , Mocanu Ionut si Florea Gigi ....o luam spre braila ca e mult mai aproape decat noi.Multumim si succes!
C catalin M duceac senior 19 Oct 2016 #97 Cu parere de rau se retrage Portariuc Gheorghe si se inscrie Duceac Catalin-open