ÎNCHIS Fete de paleta noi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Scor reacție
4
Vârstă
27
Locație
Barlad, Romania
Fete de paleta noi , noi, livrarea se poate face prin curier sau prin posta cu plata ramburs la primirea coletului. 110 lei .prețul nu include taxa de transport . XIOM VEGA , XIOM OMEGA, JOOLA RHYZM P , JOOLA RHYZM TECH , DONIC BLUEFIRE M1 , ANDRO RASANT TURBO , ANDRO RASANT , ANDRO RASANT POWER GRIP , VICTAS (toate disponibile pe rosu și negru )

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Ultima editare:
Pentru cei cu dubii, am urmatoarea chestiune de impartasit : cunosc provenienta acestor fete, am mai cumparat, am probat si jucat cu asa ceva...sa zicem simplu ca mai toti jucatorii din zona noastra ( si nu numai ) folosesc fete din aceasta sursa...pana acum, stocurile erau relativ mici si se dadeau fulgerator...acesta e motivul lipsei anunturilor pe forum...pretul e fabulos vizavi de calitate si pentru cine are intrebari legate de costul ireal, lipsesc din pretul de magazin toate taxele vizavi de transport, chirii, angajati, etc...vanzare buna !!

Multumim pentru gestul dumneavoastra. Conteaza mult sa te mai gandesti si la altii. De fapt asta e si problema noastra ca tara in ultimii ani. Fiecare trage pentru el fara sa-i pese de ceilalti.
Vreo Rakza 7, Rakza 7 soft sau Mx-p exista?
De asemenea printre fetele Andro aveti si Rasant Grip sau doar Rasant si Rasant Powergrip?

Multumim pentru gestul dumneavoastra. Conteaza mult sa te mai gandesti si la altii. De fapt asta e si problema noastra ca tara in ultimii ani. Fiecare trage pentru el fara sa-i pese de ceilalti.
Vreo Rakza 7, Rakza 7 soft sau Mx-p exista?
De asemenea printre fetele Andro aveti si Rasant Grip sau doar Rasant si Rasant Powergrip?
Mai am rasant turbo . Grip nu

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

atunci trimite te rog ofata xiom omega v europe rosu daca numai rosu ai, aici am adresa Tillinger Ferenc loc.Capleni nr.602 jud Satu Mare pri n posta rom. ranmburs astept raspuns mersi

Ma intereseaza o pereche ( rosu / negru ) de X. Omega, dar sa fie amandoua de acelasi fel ( sau Tour sau Europa sau Pro ) . Pretul e intradevar super ok. Sunt? Multumesc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus