AmaTur: Turneu A Turneu A, Suceava, Cupa BUCOVINEI - 3 decembrie 2016

Daca mai este loc la amatori Aldea Iulian si Aldea Nelu din Fălticeni. Sa ne vedem sanatosi la turneu.

Se retrage Dragan Petru Ioan din Iași... Succes tuturor participantilor, in mod special celor din Iași ;)

Rog pe domnul organizator Cojoc:aru Adrian sa ma scuze dar ma vad nevoit sa ma retrag de la concurs impreuna cu copii de la club.Sunt invitat la Bistrița unde va avea loc un concurs pentru copii intre cluburi .Multumesc ptr. intelegere.
Open Marcu Vasile
Amatori ;Butnaru Madalina ,Sandulean Ruxandra , Sandulean Rares ,Muraru Ioana,Vieru
Teodora ,Cracana Lucian ,Vacariu Mariana,Pintescu Teodora,,Vlad Teodor,Foca Melania.
Deasemenea sa nu te superi daca si domnul Foca Doru se retrage de la concurs. pentru acelasi motiv.

Ultima editare:
Rog pe domnul organizator Cojoc:aru Adrian sa ma scuze dar ma vad nevoit sa ma retrag de la concurs impreuna cu copii de la club.Sunt invitat la Bistrița unde va avea loc un concurs pentru copii intre cluburi .Multumesc ptr. intelegere.
Open Marcu Vasile
Amatori ;Butnaru Madalina ,Sandulean Ruxandra , Sandulean Rares ,Muraru Ioana,Vieru
Teodora ,Cracana Lucian ,Vacariu Mariana,Pintescu Teodora,,Vlad Teodor,Foca Melania.
Deasemenea sa nu te superi daca si domnul Foca Doru se retrage de la concurs. pentru acelasi motiv.

Nici o problema. Succes la concursul din Bistrița. Va asteptam cu drag cu o alta ocazie.

cu scuze, se retrage iordachi adrian - adjud - amatori

Revin cu o intrebare pt. Dl. Adrian promotorul turneului, din calculele mele as avea loc in acest turneu pe pozitia 90, in conditiile in care colegul de deasupra mea s-a retras, as dorii un raspuns ferm din partea dvs. sa stiu ce fac, vin sau nu vin, maine avem tren ( cu mine vine si Costin Neagoe, ca sa onoram cum se cuvine acest turneu ) si trebuie sa fiu sigur de raspuns, stima !

Back
Sus