Eu deja joc de 4 zile cu Dr.Neubauer Buffalo de 1,2(l-am mai incercat si am scris si pe site) si sunt foarte multumit. In sensul ca cei care aveau "pica" pe mine si de multe ori chiar ma bateau(cu greu), acum ii incurc si mai tare. La bloc pe masa au mari probleme daca spinul e mare. Intr-adevar sare mai tare din ea, dar in schimb poti ataca usor dupa ce pui bloc si iti impinge mingea inapoi, foarte usor!!! E chestie de antrenament si de obisnuinta! Trebuie sa ai un robot acasa si sa te antrenezi! La chop se comporta excelent!
Am comandat din Germania toata gama(0,6 ; 1.00; 1,5 si 2 mm) de Mega Block. In reclama lor si ca date tehnice, Mega Bolck este identic ca SB, chiar mai bun, in sensul ca poti ataca usor cu el, este mai lent , iar spinul reversal e mai mare. Chiar spune, pe site-ul lor, ca puteti uita de SB pentru ca Mega Block este viitorul. Iar eu ii cred! Ai o arma perfecta, iar acum este doar chestie de antrenament(din greu) ca sa fim la acelasi nivel cum am fost. Abia astept sa-i bat (din nou) pe cei care sunt frustati in AMATUR de faptul ca pierd cu cei ca noi si care au votat fara un pic de discernamant.
Sunt foarte curios ce o sa mai inventeze "Frustatii" care ascund "micimea si impotenta " lor in spatele unor regulamente care nu ar trebui sa deterioreze spiritul AMATUR!
AMATUR este afiliata la FRTM sau ITTF, sau este al oamenilor liberi!