ÎNCHIS Lemn Xiom ALLROUND S (ALL)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

mareurs

New Member
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
41
Locație
București
Valabil postul #8

- Fatza Xiom Omega IV Pro - neagra (doar probata, cumparata ieri, 02-02-2017) - 135 roni - vanduta
- Lemn Xiom ALLROUND S (ALL) - jucat de cateva ori, putin atins intr-o parte - 120 roni
- Lemn LKT Instinct+ - putin jucat, se prezinta intr-o stare foarte buna - 30 roni - vandut

prefer predare personala in București, vreau ca cel care cumpara sa poata verifica/proba inainte

voi pune si poze curand

Ultima editare:
Vreau eu LKT Instinct+.
Și un schimb dacă vă interesează lemnul dvs. Xiom ALLROUND S cu un lemn Tibhar Inferno al meu.

Ultima editare:
Buna ziua,

LKT-ul tocmai l-am dat in București
Xiom-ul as vrea sa-l vand, strang bani pentru un donic Crest, am jucat cu el si mi-a placut foarte mult

---------- Post added 03.02.2017 at 14:18 ----------

Xiom Omega IV Pro vanduta

Ok.Spor la vânzare.
Numai bine.

Doar lemnul il mai am la vanzare.
As fi interesat de un schimb cu yasaka silver all wood sau donic crest + diferenta din partea mea

Am lipit pe lemn o fața rosie Andro Impuls, burete 1.5 mm- stare foarte buna;
- o fața neagra lkt rapid soft - stare buna;

Paleta e destul de inceata si cu un control foarte bun, potrivita mai mult pentru incepatori.

Daca e cineva interesat - 200 roni tot setup-ul, cu proba inainte in București

tel: 0767 766 589

- Lemn Xiom ALLROUND S (ALL) - jucat de cateva ori, putin atins intr-o parte (se poate vedea in pozele din postul #5) - 110 roni
- fața rosie Andro Impuls, burete 1.5 mm- stare foarte buna - 50 roni;
- fața rosie Xiom Vega Europe DF - stare foarte buna, jucata de cateva ori - 90 roni
- fața neagra lkt rapid soft - stare buna - 20 roni;

Acum am lipite pe lemn fața rosie Xiom si lkt-ul. Fatza rosie este o idee mai mica decat lemnul, dar nu sunt probleme la joc.
Daca doreste cineva aceasta combinatie - 190 roni.

- - - Actualizat - - -

am incarcat aici poze: https://postimg.cc/gallery/1i7hoxdc2/

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus