AmaTur: Turneu A Turneu A "Pinguinul vesel", București TOP TENIS ARENA 18 si 19 februarie 2017

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Salutare tuturor, doresc o schinbare de la open la avansati pentru Laura Ghorghiu, merci.

---------- Post added 13.02.2017 at 21:01 ----------

Salutare tuturor, doresc o schinbare de la open la avansati pentru Laura Gheorghiu, merci.

---------- Post added 13.02.2017 at 21:02 ----------

Salutare tuturor, doresc o schimbare de la open la avansati pentru Laura Gheorghiu, merci.

Salutare tuturor, doresc o schinbare de la open la avansati pentru Laura Ghorghiu, merci.

---------- Post added 13.02.2017 at 21:01 ----------

Salutare tuturor, doresc o schinbare de la open la avansati pentru Laura Gheorghiu, merci.

---------- Post added 13.02.2017 at 21:02 ----------

Salutare tuturor, doresc o schimbare de la open la avansati pentru Laura Gheorghiu, merci.

Ai emotii cind ii scri numele?;)

Nea Mihai vreau sa-mi fac mana pt viitorul apropiat! Daca-mi dai Titanul poate castig si eu vreun set! Referitor la categorie stai linistit ca sunt multi de la Avansati care pot sa ma bata!

Sunt câțiva jucatori pe lista de așteptare la Elite si ar dorii sa vina si ei la București - ei nu se pot înscrie decât la acea categorie

Buna seara. Am observat o mica " greseala" : dna Sufletel Margareta e inscrisa si la incepatori si la avansati. O seara buna.

Sunt câțiva jucatori pe lista de așteptare la Elite si ar dorii sa vina si ei la București - ei nu se pot înscrie decât la acea categorie

Stimate domn....vad ca va adresati la postul meu! Vedeti ca sunt mai multi participanti inscrisi cu mp sub 27! Deci corect ar fi sa va adresati intr-un nou post!

Inscrieri Open - on 13.02.2017 at 22:43:18
3 locuri disponibile

Inscrieri ELITE - on 13.02.2017 at 22:43:28
0 locuridisponibile

33. Mosoia Stefan, București, 806 - 25,58 - O
34. Motoroi Costin, București, 755 - 25,5 - O
35. Buzatu Vasile, Buftea, 145 - 24,71 - OW
36. Oprea Luca, București, 217 - 23,93 - OJ
-----------------------------------------
Lista de asteptare:
1. Burlacel Ionut, București
2. Botirca Sorin, Topoloveni
3. Traistaru Marius, Topoloveni
4. Tepelea Ioana, București
5. Ion Marius, Brăila

Salut baieti, ce mai faceti, sunteti bine ?
La Topoloveni este frig, la București cum e?

Inscrieri Open - on 13.02.2017 at 22:43:18
3 locuri disponibile

Inscrieri ELITE - on 13.02.2017 at 22:43:28
0 locuridisponibile

33. Mosoia Stefan, București, 806 - 25,58 - O
34. Motoroi Costin, București, 755 - 25,5 - O
35. Buzatu Vasile, Buftea, 145 - 24,71 - OW
36. Oprea Luca, București, 217 - 23,93 - OJ
-----------------------------------------
Lista de asteptare:
1. Burlacel Ionut, București
2. Botirca Sorin, Topoloveni
3. Traistaru Marius, Topoloveni
4. Tepelea Ioana, București
5. Ion Marius, Brăila

Salut baieti, ce mai faceti, sunteti bine ?
La Topoloveni este frig, la București cum e?

Esti ironic degeaba,cineva de pe lista de asteptare are media mai mica decit ceilalti si poate juca la Open:lol:

Esti ironic degeaba,cineva de pe lista de asteptare are media mai mica decit ceilalti si poate juca la Open
Dane as fi jucat bucuros la Open dar Regulamentul nu-mi permite, deoarece am legitimatie FRTM. Cand joc ma duc la adversar si ii arat legitimatia si deja il demoralizez!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nu Danut (i-am gresit numele ca ma tot gandesc la imbecila aia de la pnl) am trecut de mult de faza asta, dar nu posta cand am tastat si l-am mai trecut odata dar dupa ce am dat un refresh a aparut de 2ou ori, ce sa fac... ghinion.

---------- Post added 14.02.2017 at 11:56 ----------

Nu Danut (i-am gresit numele ca ma tot gandesc la imbecila aia de la pnl) am trecut de mult de faza asta, dar nu posta cand am tastat si l-am mai trecut odata dar dupa ce am dat un refresh a aparut de 2ou ori, ce sa fac... ghinion.
PS. Merci Mihai pentru modificare, poti sterge de la open numele ei, pentru a putea urca altcineva in lista.

Back
Sus